Leksands IF

26636 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2199591

Sv: Silly season
Jalapeno: Du förstår inte vad rättssäkerhet är. Det hade upprättats en polisanmälan. FU utreder då om det är utredningsbart eller inte. Det råder sträng sekretess så när Brynäs spelade honom var han inte misstänkt för någonting. En arbetsgivare har ingen laglig rätt att stänga av en anställd bara för det upprättats en polisanmälan. Hur skulle det se ut om det gick till så i samhället?

Kul att du snackar om integritet och pajasförening. Det kom ju verkligen från rätt ställe.

Jag vet precis vad jag pratar om. Jag har jobbat som polis i över tjugo år, jag har upprättat en del polisanmälningar genom ären. Många galna anmälningar. Ska en anställd stängas av från jobbet för att tant Agda påstår att den anställde samt fyra aliens paralyserat henne i hennes lägenhet och druckit hennes vin och slagit hennes katt?

Ja om du får bestämma tydligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Zappaholic: "En arbetsgivare har ingen laglig rätt att stänga av en anställd bara för det upprättats en polisanmälan." Jag vet inte om du vet detta men i hockey så har en klubb all rätt i världen att inte spela en spelare. Klubben väljer varje match vilka som spelar och inte.

Sen handlar det inte om vad som är lagligt rätt utan moraliskt rätt. Det var väl därför folk var upprörda med Leksand och BH förra sommaren. Ingen begick brott men betedde det sig moraliskt rätt är en annan fråga.
Kommentera