Leksands IF

26637 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2224212

Sv: Silly season
Tarasov:

Viaplay och viasat sport extra 👍🏻
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Wow då var sista matchen på försäsongen klar och nästa match är mot Malmö i premiären. Men innan vi pratar om det så vill jag sammanfatta denna försäsong som kanske var lite för bra.

Match 1 mot Djurgården: Vi torskar 5-6 på ÖT efter att ha haft 9 ordinarie borta (om jag minns rätt). Vi leder 5-3 med två minuter kvar av ordinarie tid och var det bättre laget men kollapsar och torskar på straffar.

Match 2 mot Frölunda: Väldigt likt match ett så leder vi med 2-0 med fem minuter och var även denna gången det bättre laget (enligt Roger) men kollapsar igen och torskar på straffar igen.

Match 3 mot Färjestad: Jag såg inte denna match så kan inte säga något om spelet men vi vinner med 5-3.

Match 4 mot Bratislava: Vi vänder ett tidigt 0-2 underläge till 5-3 även trots spelet såg ut som HA.

Match 5 mot Trinec: Vi gör en bra match mot ett välspelande Trinec och lyckas vinna med 3-2

Match 6 mot Bratislava: Klasskillnad är bästa ordet att beskriva matchen då vi vinner med 4-2 även trots det kunde varit med mer mål.

Match 7 mot Trinec: Vår bästa defensiva prestation när vi idag vann mot Trinec med 3-1. Synd att vi tar en onödig utvisning på slutet och rånar Kaskisuo på sin första nolla i leksandströjan.

I helhet så tar vi 5 3p och 2 torsk på straffar i matcher vi ledde med två mål inför slutminuterna och enligt mig så var vi bättre laget i samtliga matcher. Det är nästan en sån försäsong som jag brukar vara rädd för när det går för bra och då brukar det gå katastrof i riktiga säsongen när det faktiskt spelar roll.
Kommentera