Leksands IF

26636 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2224234

Sv: Silly season
Wow då var sista matchen på försäsongen klar och nästa match är mot Malmö i premiären. Men innan vi pratar om det så vill jag sammanfatta denna försäsong som kanske var lite för bra.

Match 1 mot Djurgården: Vi torskar 5-6 på ÖT efter att ha haft 9 ordinarie borta (om jag minns rätt). Vi leder 5-3 med två minuter kvar av ordinarie tid och var det bättre laget men kollapsar och torskar på straffar.

Match 2 mot Frölunda: Väldigt likt match ett så leder vi med 2-0 med fem minuter och var även denna gången det bättre laget (enligt Roger) men kollapsar igen och torskar på straffar igen.

Match 3 mot Färjestad: Jag såg inte denna match så kan inte säga något om spelet men vi vinner med 5-3.

Match 4 mot Bratislava: Vi vänder ett tidigt 0-2 underläge till 5-3 även trots spelet såg ut som HA.

Match 5 mot Trinec: Vi gör en bra match mot ett välspelande Trinec och lyckas vinna med 3-2

Match 6 mot Bratislava: Klasskillnad är bästa ordet att beskriva matchen då vi vinner med 4-2 även trots det kunde varit med mer mål.

Match 7 mot Trinec: Vår bästa defensiva prestation när vi idag vann mot Trinec med 3-1. Synd att vi tar en onödig utvisning på slutet och rånar Kaskisuo på sin första nolla i leksandströjan.

I helhet så tar vi 5 3p och 2 torsk på straffar i matcher vi ledde med två mål inför slutminuterna och enligt mig så var vi bättre laget i samtliga matcher. Det är nästan en sån försäsong som jag brukar vara rädd för när det går för bra och då brukar det gå katastrof i riktiga säsongen när det faktiskt spelar roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Pär Arlbrandt har Leksand som 4a i år och han är nog den första "experten" som jag sett tippa Leksand så högt. Man har ju lyssnat på diverse poddar med Arla och tycker alltid han har gett ett vettigt intryck så jag litar mer på han än andra "experter".
Kommentera