Leksands IF

25561 inlägg · 1365 ämnen

Inlägg #2227462

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Jalapeno: Hur jävla kass målvakt har vi hittat? han har spelat 8 matcher totalt (inkl försäsong) och ändå har han varit sämre i alla dom än vad Brage var i sin enda match på försäsongen. Spelar inte Brage nästa match så är det skandal.
-----------------------------------------------------------------------------------
Jag tycker verkligen att eran målvakt fått utstå oförtjänt mycket kritik, särskilt under kvällens match.
Jag tycker att kritiken till stor del är obefogad. Får man INGEN hjälp i försvaret, då går det åt helvete nästan oavsett vem som står. Även med Janne Juvonen i kassen hade ni förlorat ikväll med minst 2-3 mål. Jag tycker faktiskt att er transatlantiska målvakt i grunden ser riktigt stabil ut.
Inom 10 -15 omgångar har han växt ut till en jätte i kassen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Realisten: Absolut vi hade torskat kvällens match även med Janne. Hela Leksand var skit och varenda spelare förtjänade att torska idag.

Men Kaskisuo har inte varit bra en enda match under hela säsongen (inkl försäsong) även trots resterande spelare i Leksand har varit bra och dominerat matchen. Kolla bara alla matcher i CHL som han stog, vi vann varenda men han var alltid den näst bästa målvakten på plan och han var enda anledningen till att vi vann med 1 eller 2 mål istället för 3 eller 4.

Efter sett highlightsen från premiären i efterhand så kan jag säga att hade Janne ståt premiären är jag övertygad att vi hade vunnit den. 3 utav 4 mål skulle man "enkelt" kunna räddat. Det säger Kaskisuo själv i sin senaste YT video

Jag är helt för att ge spelare tid men efter ha fått stå alla matcher utom en på försäsongen och båda matcherna i seriestarten så förväntar jag mig att han ska visa någon glims av varför han har det förtroendet.
Kommentera