Leksands IF

26601 inlägg · 1365 ämnen

Inlägg #2227500

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Realisten: Absolut vi hade torskat kvällens match även med Janne. Hela Leksand var skit och varenda spelare förtjänade att torska idag.

Men Kaskisuo har inte varit bra en enda match under hela säsongen (inkl försäsong) även trots resterande spelare i Leksand har varit bra och dominerat matchen. Kolla bara alla matcher i CHL som han stog, vi vann varenda men han var alltid den näst bästa målvakten på plan och han var enda anledningen till att vi vann med 1 eller 2 mål istället för 3 eller 4.

Efter sett highlightsen från premiären i efterhand så kan jag säga att hade Janne ståt premiären är jag övertygad att vi hade vunnit den. 3 utav 4 mål skulle man "enkelt" kunna räddat. Det säger Kaskisuo själv i sin senaste YT video

Jag är helt för att ge spelare tid men efter ha fått stå alla matcher utom en på försäsongen och båda matcherna i seriestarten så förväntar jag mig att han ska visa någon glims av varför han har det förtroendet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Taget från Better Than a Monkey på twitter.

"Leksand på tre matcher. (placering i ligan)

0p (14)
PP% 0 (14)
S% 4,2 (14)
SVS% 83,1 (12)
SOG 96 (1)
SOGA 71 (6)
PDO 90,2 (12)
CF% 57,9 (2)

Sitt i båten."

Vi visste redan att Leksand har 0p, 0%pp, Dålig effektivitet och kassa målvtsprestationer. Så bortser man från dom statsen som vi redan visste var dåliga så var dom övriga statsen oväntat positiva.
Kommentera

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Jalapeno: Jag var inne och läste på nätet för några veckor sedan, och ramlade då av en tillfällighet över en artikel där Kaskisuo lovordades stort.
Det skrevs bl.a att han ansågs ha en enormt stor potential om han bara kommer i sitt 'esse', tycks jag minnas att det stod, om man översatte det. Jag var på semester då, använde en annan dator, så jag kommer tyvärr inte åt informationen om exakt var det var jag råkade ramla över det, då det var en ren tillfällighet.
Men det var i alla fall väldigt positiva och optimistiska utlåtanden rörande den 'finländske' transatlanten Kaskisuo, det minns jag.

Får han bara ytterligare säg 15-20 matcher i benen, på stor rink, så att han på riktigt kommer in i det igen, är jag ganska säker på att han även kommer att överglänsa Janne Juvonens insatser från ifjol.
Kommentera