Leksands IF

26644 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2231303

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Johannes Hedberg: Sen vill jag tillägga att jag inte har något emot det Axle San skrev. Hade jag tyckt det varit olämpligt så hade jag kunnat tagit bort det men det vill jag inte. Det är kul att tuppa lite ibland. Men jag vill inte se några sura miner när jag återvänder i eran bok sen heller då ;) Är man med i leken får man leken tåla och jag är definitivt med i leken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Jalapeno:

Jalapeno:

Ja, ett litet axplock nedan:

Den 22/2 skrev du att Brynäs är ett misskött och sjunkande skepp och drar en direkt jämförelse till den formidabla stigande klubben Leksand.

Senare samma dag skrattade du gott över tabell-läget och jämförde Leksands läge med Brynäs.


I januari kallade du oss för nya lyxfällan…

I januari skrev du att Brynäs är dunderkassa och kommer sluta sist…

Även i slutet av december var du inne och basunerade ut att Brynäs skulle sluta sist.

Det var bara en snabb koll nu på fem minuter. Jag orkade inte läsa alla dina inlägg i Brynäs-boken. Detta eftersom du skrev så mycket, och det tar lång tid att läsa igenom allt. Totalt skrev du 3 sidor galla om Brynäs från slutet av november till februari (vilket är mer aktivitet många Brynäsare håller på ett helt år).

Det är knappast en tillfällighet att det var just under den enda säsongen den senaste 20 åren som Leksand var bättre än Brynäs. Din skadeglädje lyser igenom i ett forum där många människor mådde väldigt dåligt. Det är dålig stil. Diskutera gärna hur dåliga Brynäs är i Leksands forum, men håll det här. Din Leksandspolare Mattias skötte sig betydligt mycket bättre. Han var glad över Leksands fina spel, men han lämnade misären till oss.

För Leksand var jäkligt var ifjol. Jag blev riktigt imponerad. Tyvärr betedde sig lagets fans som as på sociala medier vilket gjorde att jag för första gången i mitt liv inte klarade av att glädjas med Leksand segrar… vilket jag alltid tidigare gjort (när de inte möter Brynäs).
Kommentera