Leksands IF

26638 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2238882

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Jalapeno: Varför? Tja, vi är inte tillräckligt bra just nu för att kunna sätta er på plats, som det verkar. Svårare är det väl inte.
Men det ändrar väl ändå inte på faktum: vi är och kommer förmodligen för alltid att vara storebror, utifrån de kriterier man brukar använda när ett sånt släktförhållande diskuteras.
Efter finalen 2017 (när var ni senast i final eller vann nåt?) så har vi mer eller mindre gått motsatt väg jämfört med er. Så det kanske inte är så konstigt att ni vunnit alla inbördes sen dess, även om några matcher förmodligen har varit jämna och kunde ha slutat hur som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Huge: Skriv då inte "vi tyvärr inte haft nån möjlighet att sätta lillebror på plats" när ni har haft gott om chanser bara att ni inte har tagit dom.

Första året var vi nykomlingar och sluta nästjumbo men vi lyckas ändå spöa er i inbördes endast på grund av att det är så när man möter lillebror. Det spelar ingen roll hur bra lagen är egentligen när man möter lillebror. Ni hade kunnat leda serien och vi spelat HA vi hade ändå vunnit.
Kommentera