Leksands IF

26529 inlägg · 1365 ämnen

Inlägg #2593420

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Saltmasen: Hoppas att uppehållet ändå kommer bra. Tillslut får man en förlust och nu kan man gå på ledighet/ träning med god känsla och starta på nytt efter uppehållet.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Signature:

Från Leksands officiell FB

” David Printz förstärker herrlagets ledarstab
Leksands IF har kommit överens med David Printz om att tills vidare förstärka herrlagets ledarstab till följd av Björn Hellkvists sjukskrivning.

Sedan Björn Hellkvist tvingades sjukskriva sig för ett par veckor sedan har de bägge assisterande tränarna Mikael Karlberg och Challe Berglund lett laget tillsammans med målvaktstränaren Alexander Millner. Medan Björn Hellkvists sjukskrivning fortlöper har Leksands IF idag kommit överens med David Printz om att tillfälligt förstärka nuvarande ledarstab.
- Kul att vi lyckats knyta David till oss. David har en lång spelarkarriär bakom sig och har även varit ledare på olika nivåer, senast i Rögle och SHL. David har ett avtal som löper tills vidare utifrån vår situation på tränarsidan och han ansluter omgående till laget, säger Thomas Johansson.

Printz avslutade sin aktiva karriär efter säsongen 2019/2020, en karriär som bland annat innehöll över 500 matcher i SHL/Elitserien samt spel i såväl Nordamerika som flera europeiska ligor. Direkt efter spelarkarriären valde David att inleda en ny karriär som tränare vilken inleddes i Djurgårdens juniorled och som de två senaste säsongerna fortsatt med ett uppdrag som assisterande tränare i Rögle BK:s SHL-lag.

- Det känns fantastiskt roligt att få komma till Leksands IF! Jag är tacksam för chansen att vara en del av den resa som laget och föreningen påbörjat. Jag har fått en otroligt positiv bild av föreningen och tror verkligen jag kommer stortrivas. Jag vill komma in och bidra med erfarenheten från en lång karriär och jag hoppas kunna hjälpa spelarna i deras egen utveckling, säger David Printz. ”
Kommentera