Leksands IF

26642 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2671418

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Jalapeno: Lindholm har varit bra hela säsongen, jag tänker inte säga att jag inte är lite bitter över att han kommer lämna så det kan ha nånting med att jag inte satte han längre upp.

Det du säger om Max stämmer, han har hoppat omkring i femmorna nästan hela säsongen, om man jämför statistik så ligger dom ganska nära varandra också fast jag tycker att Elvenes högsta nivå var vassare den här säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Ikväll gör vi entré i årets slutspel. Motståndare är Frölunda, om vi ser vilka som ligger före FHC så är nog detta motståndet vi vill ha om vi vill ta oss vidare till semifinal.

Vi har ett slutspelsspöke att ta hand om också men som sagt Frölunda har ett lag på papperet som verkligen håller SM-guld nivå så det ska mycket till om vi ska vinna 4 matcher, därför så tror jag det är viktigare att vi verkligen tävlar och spelar bra slutspelshockey.

Om vi har spelat som vi gjort de senaste 6 matcherna (Räknar inte med Modo matchen) med den stabila defensiven så har vi bra chanser till att ta oss vidare.
Kommentera

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Saltmasen: Ja Elvenes högsta nivå var bättre men hans lägsta nivå är också sämre enligt mig och över hela säsongen tycker jag han har hållit en jämnare och bättre nivå. Såklart behöver man inte tycka lika dock.

När det kommer till Lindholm så har han inte en dålig match på hela säsongen känns det som och han gör många grymma ingripanden som inte alltid får huvudrubrikerna. Ingreppet mot Rögle när det kommer 2v1 mot Caito utan klubba är ett perfekt exempel på varför Lindholm blivit erbjuden 350k+ i ligan.
Kommentera

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Saltmasen:
Tycker bredden på spetsen imponerar. Gillar Max V/Kloos/Chelarik. Men många bra i det laget. Även Vejdemo/Lang
Kommentera