Leksands IF

26651 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #279103

Sv: Danmark - Canada 2-2
motorsson: För att du i fortsättningen ska ha möjlighet att följa diskussionerna på den här sidan uppmanar jag dig att läsa inläggen mer nogrannt och bemöta dom därefter.

bajenmattias håller visserligen på Hammarby - men inte när det gäller iskockey! Det framgår klart och tydligt i hans inlägg.

Att hålla på 2-3 lag för att man är från Dalarna är inte alls särskillt märkvärdigt, konstigt eller för den delen heller dåligt. Brage (numer i fotbollens div.1) är ett förhållandevis populärt lag i Dalarna. Likaså Falu BS i bandyeliten, men inget av dessa lag kan mäta sig med Leksands IF´s popularitet. Att man envisas med att ha olika favoritlag gör ju bara idrotten än mer spännande och tilltalande. Hur kul skulle det vara att t.ex. se en hockeymatch där man inte hyser några som helst sympatier för nåt av lagen på isen? Än mer relevant blir frågeställningen gällande en bandymatch...

Att ifrågasätta en annan person utan att själv ha torrt om fötterna slår enbart tillbaka på dig själv. En aning självransakan kanske vore på sin plats!?!
Kommentera