Leksands IF

26652 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #551434

Sv: Hedberg!
kungsbacka: Och du menar att leksand bara "går ut o köper".

Det anser inte jag. Det finns mycket baktanke med värvningarna. Jimmie Ericsson, en talanfull center som har legat precis på gränsen till elitserien, har skaffat sig rutin från allsvenskan och ett antal kvalserier med SAIK =)...Han kommer blomma ut.

Bröderna Steen, har också hög potential, den ena årets rookie, den andre en lovande, hårt arbetande forward. Likaså kan Meijer ta det avgörande steget i år. Wallenberg, har visat att han gör poäng även mot elitserielag, vann kvalseriens skytteliga.

Patrick Hucko,poängproducerand back, de växer inte på träd. En liten chansning anser jag dock, som mycket väl kan gå hem.

Tiillikainen, tuff forward som jag välkomnar. Tar skitjobbet, kan bli mycket viktig.

Lotvonen också tuff, skicklig defensivt. Sen har vi också Bicek, den enda egentliga "stjärnan" tillsammans med Zidlicky. Dessa behövs också, och Bicekc kommer bli oerhört viktig, hoppas han kan bli en poängmaskin.

Masken& Co har gjort ett utmärkt jobb, utvecklingbart och fullt med potential. Vi får hoppas att de allsvenska spelarna kan anpassa sig snabbt, så tror jag defenitivt på slutspel!
Kommentera