Leksands IF

26642 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #766925

Sv: Björklöven . Leksand!
Frågan är om det är kunnandet eller inställningen det är fel på? Tycker att LIF ser bra ut efter att de fått in 3-1 och kan de jobba på som de gör då, med fart i skridskoåkningen och hög forechecking som stressar motståndarna, så vinner de matcher som den igår (och som de mot Almtuna och Bajen).

Men när de hamnar i egen zon och blir stillastånde och tar utvisningar där - och dessutom tar några extra tvåor i anfallszon av ren slöhet - så ser det riktigt illa ut och då vinner vi inga matcher.

Måste - eftersom jag varit lite kritisk - erkänna att Siklenka faktiskt såg helt ok ut. Han såg ut att ha rätt fin skott-teknik och skapligt tryck också - tyvärr gick skotten rakt på keepern igår - och han spelade med pondus och självförtroende. Vopat tycker jag däremot gjorde ytterligare en svag match och Karlberg, Saarela m.fl. i de två första formationerna tycker jag man kan kräva mer av. Fjärdeformationen med Bellemare, Eneqvist och Wallenberg var den bästa formationen och det är ju inte särskilt smickrande för övriga kedjor som har mer istid, framförallt i powerplay.
Kommentera