Linköpings HC

7296 inlägg · 775 ämnen

3.3 på färjestad

978399 · » Till forumet


Sv: 3.3 på färjestad
bobbe: Akta dig Loob...
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Bukefalos: Tyvärr är det nog som vanligt. Man stoppar huvudet i sanden och låttsas som om ingenting har hänt.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Mårtensson slog i kväll sitt eget poängrekord i LHC från i fjol (54 pinnar) och är nu uppe i 56 (!) poäng med elva matcher kvar att spela... Weinhandls två kassar gör att han har en poäng upp till klubbrekordet för mål, Mike Knubles 26 (Weinhandl gjorde för övrigt 26 samma säsong i Modo).
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
distanserad:
Tydligt idag vilket spelskickligt lag LHC är. Resultatet är inget att säga om.

Tyvärr har jag fått rapporter om att det fanns vissa rötägg i den tillresta supporterskaran från LHC. Då jag vet att ni har haft problem med detta tidigare, är jag lite nyfiken på hur diskussionen i era supporterkretsar gått angående detta storstadsfenomen?
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Larionov: Äh, de verkar ju ha lirat bra - enl webbradion - så det känns inte så betungande. Kul att Weinis fick göra några kassar.

Vi utklassar alla i antal oavgjorda i alla fall...
Sjukt.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Där ser man. Man trodde att LHC var på gång.
Men även med en OT-seger känns det inte riktigt OK med att ÅTERIGEN tappa en ledning och sedan få kämpa i uppförsbacke. Mot Mora.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
bobbe: Inga problem! ;)

Norrena ja, jag har lite dålig pejl på hans nuvarande status i NHL. Efter vad jag förstår har LHC lite kontakt med honom då och då, vilket är smart. Skulle han tröttna på att få stå i skuggan av Leclaire och längtar hem till nordeuropa hoppas jag innerligt att LHC känns som ett naturligt val.

Men allra roligast vore om vi kunde få fram en riktigt duktig målvakt från de egna leden. Engstrand är inte där än, långt ifrån. han behöver stabilisera sig och få mer erfarenhet. Men snart börjar det nog vara dags att matcha in honom så smått...
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Larionov: Det var aldrig meningen att argumentera mot dig, tvärtom förstärka gentemot det ursprungliga falsariet... :)

Norrena? Önskedröm för vilket ES-lag som helst.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Larionov: Jag tycker def. att Engstrand ska matchas in i laget. Jag tycker det hade varit läge att ge honom några matcher i år också.

Men i ärlighetens namn så har vi ingen första keeper som jag kan tänka mig att man vill satsa på. Stana är som du säger alldeles för labil och släpper de sämre dagarna alldeles för mycket returer. Fransson är ju grym - ibland, men varvar med grymt dåliga matcher.

Vet inte om Stana har motivationsproblem under grundserien och vaknar till när det börjar gälla något. Inte så konstigt, det är ju många spelare som är så - men hos en keeper är inte det ok tycker jag eftersom självförtroendet för hela laget börjar längst bak. Har man då svajat en hel säsong så kommer man aldrig få ut max av laget senare heller.

Fan, man saknar Norrena ibland...
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
distanserad: Stana's problem är väl att han har lite för stora svängningar i dagsformen. Alla spelare har sämre och bättre dagar, på en målvakt blir det övertydligt i deras utsatta position. Men när Stana är i form är han definitivt en av seriens vassaste.
Vi får se vad som händer nästa år. Blir han kvar undrar jag om man inte kommer att matcha in Engstrand i laget. Det kanske blir en bra backup som kommer att vara heltaggat och hungrig de matcher han får chansen. Man kan ju alltid hoppas på ett Lundqvist-scenarion... ;)
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
bobbe: Ahem... vilket jag skrev ja...
Stana har gjort två riktigt stabila insatser nu, jag hoppas det håller i sig och att han är på väg mot fjolårets slutspelsform.

Ang. Majesky känner jag mig lite splittrad. Han är kul att se, han är stark vid sargen och vinner ofta puck där. Men samtidigt väljar han ofta (för) svåra lösningar i egen zon och blir lite överkonstruktiv. Sarg ut är ibland bästa lösningen, men det verkar Ivan se som ett nederlag att behöva ta till. Sämsta +/- i laget (-8, jämför med den stundtals kritiserade Pihl med +11!)

Den back som jag tyckte var riktigt bra igår var Melichar. Bra fart på rören och stort ansvar i defensiven. Pihl fortsätter att piggna till. Det lär behövas framöver...
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Larionov: Vad vet jag, varken såg eller hörde matchen. Slåg på resultatet då det blev 2:an i baken...

Låter ju bra att han var bra. o spikade igen gjorde han ju.

Men tycker ändå vi ska hitta en målis...
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Larionov: "Lite" orättvist? Snarare enormt orättvist, han hade en hopplös match och gjorde det riktigt bra utifrån förutsättningarna.

Majesky var bra, men inte bäst...
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
distanserad: Nja... det där var lite orättvist mot Stana. Det har inte varit någon lätt match för honom, med långa sekvenser där han stod ganska overksam. Och så ett friläge...
Ingen skugga över hans insats, tvärtom gjorde han ett antal kvalificerade räddningar med en del tuffa sidledsförflyttningar.

Majesky matchens lirare? Tjenare, hade man någon slags filter på som automatiskt tog bort nr 23 & 43 från synfältet?

Men trots allt, 2 poäng. Ett gott dagsverke.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
14-4 i skott. 4 skott emot stana... 2 mål.

BRA STANA.
KÖP NU KEEPER TILL MIDNATT.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
distanserad: Jag törs definitivt inte tro på någon semifinal ännu. Fortfarande måste LHC visa i ett antal matcher att man kan hålla en JÄMN hög kvalitét och inte bara blixtra till då och då.
Och som tabellen ser ut nu, vem kan tippa ens kvartsfinalerna? Om man bortser från de tre (i praktiken) första lagens valmöjligheten som numera finns, och bara jämför högst mot lägst rankad skulle kvartarna bli enl. följande:

HV - SSK
FÄRJESTAD - DIF
LHC - Frölunda
Timrå - Modo

Vem känner sig säker på ett tips där? :)
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
mok: Well, jag rankar trots allt VF som ett lag att räkna med i slutspel. Lite medflyt tror jag ni kan gå långt. Det kommer stå i år mellan HV, VF, DIF och kanske och förhoppningsvis LHC som har mycket sparkapital att utnyttja. Det har VF också. Timrå, FBK och Modo tror jag inte på i längden, känns lite som om de redan spelar (bortsett från modos sista matcher) på sin förmåga och inte har så mycket mer att ge. DIF blir farliga. Så blir även SSK om de tar sig till slutspel, vilket jag tror de gör. De har ett ruggit bra lag de dagarna det stämmer för dem, och jag tror de kan slå ut vem som helst i en kvartsfinal. Stabiliteten räcker nog inte för att vinna semi också.

Semifinaldeltagare kommer därför i år vara: (Med varning för SSK tar en av platserna)
DiF, HV, VF, LHC
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
mok: Kanske inte just för att det är VF, utan mest för att det är en match tätt inpå igen, mot ett lag som ligger ganska lika med oss i tabellen. LHC har ju (liksom VF) blandat och gett ganska friskt under säsongen med, för LHC:s del, en lite nedåtgående trend sista tiden.
Jag har varit SÅ besviken på inställningen i laget i många matcher, man verkar ha saknat allt vad ödmjukhet heter och mer eller mindre ställt ut skridskorna. Speciellt tydligt har det varit efter en bra match, då har man ju fått bekräftat att man kan slå i princip vilket lag som helst så då räcker det ju säkert med att gå på halvfart...

Därför blir VF en bra värdemätare. För oavsett om VF kommer ut i gammalt gott slag och öser på för fullt, eller har en av sina sämre (eller bättre med mina ögon sett ;)) så vill jag se mitt kära LHC köra i 60 minuter. Med blytung fot på pedalen.

Hoppas bara JK kommer ihåg att ställa sig i rätt bås... ;)
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Larionov: Bara nyfiken.... varför blir VF En bra värdemätare?
Kommentera


Sv: 3.3 på färjestad
distanserad: Tycker det var en bra match! Visst fanns det sekvenser med lite hafs och slarv, men så är det ju i alla matcher. Man gav järnet i 60 minuter, plus att man fick utdelning, till skillnad mot en del andra matcher...

ALLA lyfte sig ett par snäpp, inte minst Stana. Och jag håller med, 4:e linen var riktigt bra idag och gav FBK stora problem.
Länge sedan jag såg Tony med sådan fart under rören! Och som han krigade!
Det är kul att se att man kan. Nu återstår bara att visa at man "kan" i flera matcher... VF på torsdag blir en bra värdemätare.
Äckligt jämt i toppen under HV. 4 lag där bara målskillnaden håller lagen isär.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
Trevlig sista period och trevliga 3 poäng.

Kanske kan vara vändning?

En eloge till Surovy som visade från start att han ville ta ansvar och lyfta spelet några divisioner sen sist. Tänk om han med flera kunde göra det framöver.

Och Janne - För tusan - ge 4:e linan inkl. Tim mer tid.
Dagens bästa kedja.

Larionob - nöjd med inställningen?
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
2-2 och allt är som vanligt. Backarna seeeeeegare än segast. Byt ut hela bunten.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
2-0. Tack gustavsson. Undrade hur mycket du kostade att köpa.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
TRL: pisstart av lhc och gör mål på första skottet i panik från fernholm.

ja, det är väl så det ska gå till antar jag.
Kommentera

Sv: 3.3 på färjestad
distanserad:

Linköping vinner med 3-2
Kommentera

3.3 på färjestad
Hm. Ser att vissa spelbolag ger 3.3 ggr på vinst för färjestad idag. Bara knappa 2 ggr på LHC.

Måste ju va tjänstefel. 3.3 ggr. Som att stjäla godis från barn.
Bara satsa hus och hem. Säkrare match får man leta efter.

0-5 eller 0-6 är gångbara resultat om nån hellre vill satsa på resultat.

KOM IGEN NU CLUBEN!
Kommentera

978399 · »