Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

bröjnes

971348 · » Till forumet


Sv: bröjnes
bobbe: Jasså du var där... Nä, kan ju inte säga att jag letade efter dig heller... Hur som helst, kul med lite fart i Globen. Vore kul om det satt fart på allvar i Stockholm igen.
Kommentera

Sv: bröjnes
Larionov: Det är väl tyvärr problemet med de flesta supportrar. ..
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad: Då såg du säkert mig nere vid rinkside i går... härliga bilder på jublande djurgårdare blev det.
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad: Jovars, och med 16 omgångar kvar är det 10 lag inom 16 poäng... Det här kommer säkert att bli dramatik ända in i kaklet. Dels om strecken, dels om 4 första resp. 4 sista slutspelsplatserna. Det är bara att hoppas att LHC får ihop pinalerna och sitt spel, annars kan det sluta illa, riktigt illa.
Tragiskt då att en del supportrar verkar hålla på och tjafsa om en massa bojkotter och aktioner (enl. WL-bullen) för att visa sitt missnöje med föreningen och dess ledning. Hela debatten är enl. min uppfattning synnerligen enögd och pubertil. Sparka alla. Anställ folk med "hjärta". Visst, men klarar de av att dra runt ett företag med en omsättning på 100+ mille? En del tycks tro att LHC bara finns till för och bara behöver några ståplatssupportrar...
Kommentera

Sv: bröjnes
Speaking av taskig inställning så halkade jag in på globen idag och det var skönt att upptäcka att det finns fler lag utan inställning. FBK fullständigt ignorerade faktumet att det var arbetsdag och dags att spela hockey. De ställde fan inte ens in skridskorna och lät sig förnedras inför över 10.000 i globen. Väldigt många FBK fans där vilket gjorde det ännu sorgligare att bevittna. Ingen skugga över DIF som gjorde en bra match, men FBK verkligen gjorde dem bra. Konstig serie i år.
Kommentera

Sv: bröjnes
Albert Hall: MM... utan att ha sett just den här matchen är jag hyfsat övertygad att du har en klockren analys. Allt du skriver har varit problemet i alla matcher senaste tiden.

ES är lite för bra över lag för att inte gå ut med 100% inställning i varje match. Då rinner det iväg och du blir överkörd som en underbetald tjackhora i red light district. Om det är Jannes fel låter jag vara osagt, men jag har inte sett eller hört något från hans håll för att få hint om att han vill ändra på detta. Jag har dock för dålig på fötterna för att basunera ut drastiska åtgärder, men jag saknar lite ödmjuk självinsikt till läget, och inte några banala bortförklaringar med att "vi tog för många utvisningar...bla bla bla bla".

Vi suger i inställning, uppoffring, hjärta och inställning, inställning och inställning.

Hävelid - ta plats!
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad: ber om ursäkt för min stavning som var ungefär på LHC nivå.
Kommentera

Sv: bröjnes
Hannu Neimi: Var hittade nu luft? Ändlösa monologer var det. Konstigt att du med flera bara dyker upp här när ni vunnit då. Måste ju vara ett jättelyft för dig att våga dig utanför "dit hem". Grattis.

Personligen får jag inte så mycket ut av att hänga på LHC:s egna plank med bara "inavelsinlägg" - men å andra sidan bjuds det inte så mycket annat här med andra supportrar heller då - du med flera - har tunnelseende och taggarna utåt i alla lägen.

Hur som haver, det känns som det kvittar.

Det som inte kvittar är att LHC har snurrat in oss i en spiral med sikte nedåt. Något måste göras för att ruska om truppen. Min enda medicin (utan att ha sett matchen idag) är att vaska om i femmorna och ge dem med mindre speltid mer speltid. Vi har trots allt några riktigt bra spelare i 3:e och 4:e linen.

Och som tidigare sagt - leta en 1:a keeper till nästa säsong. NU.
Och inte helt oväntat - en och annan back.

För alla i Luleå utom dig Hannu - grattis till segern ikväll.
Kommentera

Sv: bröjnes
Hannu Neimi: De flesta LHC-supportrarna (eller rättare sagt nästan alla) håller till på LHC:s bulletin. Tyvärr. Personligen tycker jag att det blir lite inavel på debatten där, även om det numera givetvis finns debattörer med vettiga åsikter där också. Detta sagt utan att jag själv deltar där.

När det gäller ändlösa monologer kan jag till viss del (om än inte i allt) förstå Distanserad. Ni hade ju, den lite lätt labila, Kickan ett tag som såg till att skapa en viss avhoghet mot LHF...
Kommentera

Sv: bröjnes
häpp, inga inlägg från distanserad på hela dagen. Till min stora förvåning har däremot andra skrivit här. Måste vara ett jättelyft för LHC:s plank på HS att för en gångs skull inehålla något annat än distanserads ändlösa monologer.
Kommentera

Sv: bröjnes
bobbe: Eller ännu hellre: Ödmjukhet. Återigen, det saknas helt i dagens LHC.

Efter att Jannes beslut att flytta hem till Götet offentliggjordes har det bara gått utför, Rensa luften i gruppen nu, och om så krävs, entlediga Janne. Annars blir det här ingen rolig vår.
Kommentera

Sv: bröjnes
Albert Hall: Inställning var ordet.
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad:

Luleå Hf -Linköpings HC 5-0, utklassning. LHC hade två usla målvakter och seriens kanske sämsta utespelare i Pihl. Förut kunde ju karln vara tuff och elak, nu hinner han inte ens med att vara det, han kan bara vara... dålig. Fransson var dock helt ok, han slog bara ett par indianare på 60 minuter.

Man såg redan från först nedsläpp att inte LHC hade rätt inställning, särskilt i egen zon, det kändes nog jobbigt att behöva slita lite. I anfallszon var det något roligare även om det verkade kännas tungt att bli tacklad. Jag tycker ni ska testa att byta tränare igen, sämre kan det ju inte bli i alla fall.
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad: Poängen också är att jag tycker att Zacke, Mattias och Blomman stundtals ser riktigt pigga ut och rör om rejält i anfallszon. Det skulle MYCKET väl kunna bli en ny "dragkedja", LHC:s young guns. Men eftersom man tydligen skrivit något kontrakt för hela säsongen (som gäller oavsett hur man presterar) på att 1:a linen ska ha 40% av speltiden, 2:a 30%, tredje 25% så blir det ju inte så mycket tid att komma in i det och få självförtroende tillräckligt för att VÅGA utnyttja sin kapacitet.

Men det som stör mest är avsaknaden av harmoni i spelet totalt sett. Något är fel!
Kommentera

Sv: bröjnes
Larionov: Håller med dig i mycket. Om man ska sparka Janne - nja, det vet i fan. Däremot är jag en Hävelid fantast och skulle vilja se honom som huvudtränare förr eller senare. Han verkar dock inte vilja själv.
Tror vi skulle behöva nån som vaskade om spelarna lite och påminde dem om att de underpresterar och våga sätta dem åt sidan och plocka in en junis i stället för att provocera. Kontroversiellt - smaka på denna då: Boork.

Ja - vi har sjukt många som underpresterar, och samtidigt är det ju det man ställer hoppet till - att sparkapitalet ska användas frammåt ett slutspel (om vi tar oss dit...). För tänk om Surovy, Jocke, Persson, Fernholm, Tim, Stahl, Vahalahti, Zacke, Mattias, mfl plötsligt skulle lira efter förmåga... DÅ har vi guldchans. (okej, Zackrisson och Carlsson kanske man inte kan kräva så mycket av första året i ES, men talangen finns ju där). Men å andra sidan vår backsida... suger. Jag har länge stretat emot att vi tappade allt med Holma, Luoma och Mange - men jag kapitulerar - Det gjorde vi fan. Fernholm är grym när han levererar, visst, men det har skett 2 matcher på en säsong. Att vi har Junland i första linan talar ju sitt klara språk.

Målvakterna är ett stort probelm, fransson har iofs varit bra ett tag, men man kan knappast luta sig mot honom i ett slutspel. Och Stana... ja det är ju rolette. Kan väl gissa att detta står högst på inköpslistan för nästa säsong.
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad: Mange skulle vara guld värd, visst, men årets upplaga av LHC kommer inte att överleva kvartsfinalen (om vi nu tar oss dit, jag är tveksam).

Det finns INGEN ödmjukhet i laget. Vissa matcher ser det ur som om man vunnit redan i omklädningsrummet. Man ställer, i bästa fall, ut skridskorna. När man sedan ska jaga ikapp är paniken total. Passningarna är antingen en meter före eller efter. Man tar sig inte in i zon ens i spel fem mot tre. Vår första line producerar massor av mål, men släpper in lika många. De övriga femmorna har ingen harmoni, och en del har inget go. Spelare som Surovy, Jocke, Emmis, Pajen, Timpa, Vahalahti underpresterar något otroligt. I Pajens fall handlar det mest om att hans kompisar inte presterar och han kämpar förjäves. Målvakterna blandar och ger. Backuppsättningen är för labil. Pihl har tyvärr passerat bäst-före datum. Fernholm ser mest seg ut. Junland är, för sin ålder, duktig men inte den som ska bära laget. Calle G likaså. Melichar är stabil, men ser lite vilsen ut emellanåt. Fransson en färgklick som påminner en del om Mange i unga år, men behöver matchas med passande spelare, och ger sig ibland ut på "mission impossible".

Tyvärr, den här säsongen kommer att ta slut snabbare än vad man förväntat. Och frågan är vad som händer då. Vill Mårtensson & co stanna ett år till? Vad händer ekonomiskt om vi inte får ett långt och därmed lukrativt slutspel?

Kontroversiell tanke, men sparka Janne NU! Oavsett vad han säger är han mentalt någon annan stans redan nu. Spelarna ÄR påverkade av hans beslut, no shit! Jag är ÖVERTYGAD om att Hävelid fixar det här utan Janne. Och i honom har de en coach som de vet var hjärtat är.

Tack för ordet...
Kommentera

Sv: bröjnes
LHC-girl:

Suck. Fan vad vi skulle behövt Mange. En stabil Back som inte gör misstag. Någon med ett diciplinerat uppträdande som kunde smitta av sig på andra.
Idag har vi ett gäng Tomtar som hellre vill vara forwards.

Dags för Majje att börja ta större ansvar?
Dags att köpa in någon.......................?
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad:
Alltså vi får vara väldigt nöjda med 2 points ikväll!! vi drar på oss allt för många utvisningar.. håller med defensiven är inte bra just nu!!
Kommentera

Sv: bröjnes
Vicke_LKPG: Liket lever!

Men vår defensiv är oroande. Usch.
Kommentera

Sv: bröjnes
hehe,
Junland avgör i sudden! :)
Grattis Junland!
Kommentera

Sv: bröjnes
Vinhandlarn 4-2 i spel 5 mot 3
Kommentera

Sv: bröjnes
distanserad: pp 5 mot 3!

Me like!
Kommentera

bröjnes
1-2... vi behöver verkligen en seger idag...
Kommentera

971348 · »