Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

FHC-LHC

1094932 · » Till forumet


Sv: FHC-LHC
Et tu Brute: Naturligtvis. Och det anses ju vara en del av elitidrottande, inte bara inom hockeyn. Personligen tycker jag patetiskt och barnsligt värre.
Kommentera

Sv: FHC-LHC

distanserad:

Jag tycker också att man kan vända på en del av det här resonemanget. Hur smarta är egentligen dom här spelarna som Jämtin lyckas reta upp på allvar.

Jag känner till en del spelare som genom åren, av olika anledningar, med kontiniutet, blivit utsatta för rejält verbala påhopp, som oftast haft med privata eller familjära situationer att göra.

Håller man sig då lite kall och är lite smartare än genomsnittet, så flinar man bara och åker därifrån. Då förlorar spelare som Jämtin sitt utrymme. Svårare är det inte och det är lite konstigt att spelare som flippar ut på Jämtin aldrig får någon negativ kritik för det. Trots att man uppvisat en tydlig sandlådementalitet.

Kommentera

Sv: FHC-LHC
mattias - 74: Aldrig bra? Det är väl jättebra om man som medmänniska kan ändra uppfattning om andra människor? Däremot kan det ju vara väldigt svårt att göra det då det kan sitta djupt rotat.

Jämtin har aldrig varit på min topplista över spelare jag gillat, långt därifrån framförallt för att han snackar så jävla mycket skit, något som jag inte tycker hör hemma i elitserien. Psykningar av det slaget kan man hålla på med längre ner i seriesystemet i så fall. Däremot är ju killen en riktig pain in the ass på isen och det får man ju ge honom credit för. Att han sen som så många reagerar på är en fegis och inte vill ta en fajt - lastar jag honom inte för. Man blir inte tuffare av att slåss. Hans grisiga spelstil som det heter - blir han ju straffad för var och vart annat byte, så det kan man väl inte säga så mycket om. Med andra ord - som spelare har han min respekt - som tjatterkärring har han det inte.

För mig är det 7 resor värre med fjollor som Thörnberg som filmar så fort han känner en vindpust i ishallen. Och sen inte ens kan stå för att han gör det, trots 143 olika kameravinklar. En sån kille har jag svårt att ta till mig. Jag önskar - och tycker det vore bra om jag kunde ändra åsikt om honom om han kom till LHC, men jag har väldigt svårt att se att jag skulle göra det.
Kommentera

Sv: FHC-LHC
distanserad:

Det här med Jämtin är rätt intressant. Förra säsongen vann HV Guld med Jämtin, Ward och Ledin i laget. Grisar behövs i laget oavsett vad dom heter.

Dock är det aldrig bra att ändra åsikt om en spelare bara för att denne spelar för ens eget lag . Själv är det fortfarande lite blandade känslor för mig att Pelle Prestberg spelar i Leksand, dock börjar man vänja sig nu men han är stundtals den spelare i Leksand som han var i FBK. dvs feg och otroligt ful spelstil emellanåt. Men vad betyder det så länge han skjuter opp Leksand i Elitserien?

Jämtin kommer bidra med massa i LHC. Jag skulle vilja säga att han är en spelare som ni inte klarar er utan i ett slutspel med sin tuffa spelstil.

3:e gången gillt för er denna säsong.
Kommentera

Sv: FHC-LHC
jaha bra gjort Rönnmark!!! ska vi förbjuda tacklingar nu eller...
Klockren var den ,,jag satt så jag såg den riktigt nära!
Att A holmqvist inte var beredd eller kanske inte är i form..
ska ju inte Laumann lida för !!!shit så töntigt...överlag var det som sagt en usel insats av "Tomten" då...sen tycker väl jag att vi kunde avgjort i sudden i pp men men!!
Kommentera

Sv: FHC-LHC
skalpjägaren: Det får du nog fråga dem som skanderade det.

Personligen tycker jag Jämtin tillför en hel del och funkar kanon med Hlinka och Persson. Jag har dock inte en historia av att hata honom mycket mer än någon annan HV spelare...

Däremot förstår jag hur det känns för många. För skulle Thörnberg komma till LHC så skulle jag ev. byta lag. ;)
Kommentera

Sv: FHC-LHC
distanserad: ang Jämtin. Lätt att vända kappan efter vinden? ;)
Kommentera

Sv: FHC-LHC
Nu är det ju givetvis också tragiskt att vi fullständigt tappar matchen i 3:e. Virrigt värre igen. Usch.

Matchens behållning: JÄMTIN, JÄMTIN, ÄR VÅRAT SVIN.
Humor.
Kommentera

Sv: FHC-LHC
Tack Rönnmark för att du rånade oss på 3 poäng.

Skulle gärna vilja höra dig kommentera Ylvéns OTÄCKT FULA tackling som du bjussade in Dif i matchen med.

TOMTE
Kommentera

Sv: FHC-LHC
TOMTE
Kommentera

Sv: FHC-LHC
HELT JÄVLA SJUKT hur man får sätta in en sån TOMTE på isen i randiga kläder och låta honom fullständigt förstöra matchen. FY FAN.
Kommentera

Sv: FHC-LHC
MM härliga rykten pm Norrena!! skulle inte va fel!! men en sak i taget!! nu kör vi för hemmaseger ikväll..
Kommentera

Sv: FHC-LHC
Mycket intressant att se om spelet håller i sig från VF matchen eller om vi faller tillbaka i gamla synder.

Hoppas på att få se samma kedjor som förra matchen. Var oavsett vad man tycker om Jämtin spännande att se honom i den formationen. Även Hlavac verkade piggna till i nytt sällskap. Nån gång måste vi ju försöka sätta någolunda intakta kedjor. Åtminståne några matcher i rad... och varför ändra på ett bevisligen vinnande koncept... Please Lener.
Kommentera

Sv: FHC-LHC
distanserad:
Ja det var en riktig höjdar match den klart bästa på bra länge!!!
ang Jämtin då så blev han helt klart tacklad in i deras mållis..svårt att missa det!!
Jag har aldrig sett Blomdahl så sjukt arg..men helt ärligt Jämtin förtjänade inte matchstraff han höll sig cool tyckte jag ..ja han får match just för han heter jämtin!!! Då ska ni veta att det sitter långt inne hos mig att försvara J men men !! han är en djävel på att retas iallafall.. han lämnar ingen oberörd och rör om igrytan!!!
Kommentera

Sv: FHC-LHC
LHC-girl: Ja fantastisk insats. Tror faktiskt det var det bästa jag sett i år. Dessutom jävligt underhållande då det var lite slutspelskarraktär med tacklingar etc.

Tycker dock det är så fegt av domaren att ta ut Jämtin på match. Om det nu var för slagsmål och inte vad han käftade om innan. Vilket jag är rätt säker på att det var. Som vanligt vill ju killen inte slåss - så att han åker på samma straff som Blomdahl som A. kastar handskarna, B lägger en klockren krok i ansiktet är smått patetiskt.

När vi ändå är inne på domaren - VEM kan förklara hur man kan döma bort 3-0 målet? Så sjukt.

Dagens tönt: Uffe Puffe som tycker det är skandal att inte jämtin blir utvisad för att han kör över deras målis... Jamen just det - uttala dig gärna EFTER du sett bilder, blir rätt patetiskt när det är din egen spelare som tacklar in Jämtin som försöker gira undan.

Anyway - det var en riktigt solid insats. Mera sånt.
Att splitta tjeckerna verkar vara bra. Mera sånt också.
Kommentera

Sv: FHC-LHC
Allt är förlåtet Cluben...ett helt nytt lag idag!! yes!!
Kommentera

FHC-LHC
ja vad tror ni om matchen? ja tror 3-2
Kommentera

1094932 · »