Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Luleå - LHC

439244 · » Till forumet


Sv: Luleå - LHC
bobbe: Jag provocerar inte, försöker inte göra det och har aldrig gjort det.. Det är väl bra att du/ni tycker så, men är det inte oroande att ingenting stämmer sen Huselius vart skadad?

*rap* Sorry, men pölsan smakade bra ;-)
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
bobbe: Skäms o skäms, men det är ju sådana matcher vi måste ta - mot förmodade mittenlag, plocka poäng på bortais... eller? Räcker inte i denna serie att bara vinna hemma. Då seglar de små rackarna om i tabellen...
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
bobbe: Ni gjorde verrkligen inte bort er.Antila och en del (o)tur gjorde att ni bara gjorde ett mål.Tror säkert att ni kan plocka pinnar på bortaplan.Kan vi, så kan ni.
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
Måste säga att det är lite märkligt med LHC. För den enda match jag sett iofs- mot malmö - så kändes det som LHC var grymt stabila och inte ska behöva tappa så många poäng. Iofs så var det ju NHL-kedjan som var tokgrymma, så kanske är det så att vi står och faller med den i och med att de andra lagen är hyfsat bra också denna säsong.. vad ville jag ha sagt med detta? Ingen aning.
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
Chief: Amen. Själv "hängde" jag lite i Luleås forum här på HS i går kväll... ;)
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
Portello: Låter som att LHC inte gjorde bort sig direkt, alla rapporter jag har fått säger samma sak. Det lovar åtminstone gott inför framtiden, och jag skäms verkligen inte för en förlust borta mot Luleå. :)
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
bobbe: Sen kan jag ju tänka mig att det inte känns så motiverat att starta en matchtråd att prata med sig själv i heller. Hur konstigt det än låter så finns det ju andra forum på nätet än HS. Det är ju säkerligen mer diskussoner i matchtrådarna på Hockeybulletinen. :)
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
bobbe: Känns rätt bra att vara luling idag. Efter två perioder längtade jag hem, för det var sannerligen ingen bra hockeymatch. Vi får vara tacksamma att vi inte låg under med ett par mål efter första perioden.
Kan inte förstå att dom fick skotten till 14-13 till Luleå.Måste ha varit fulla dom som räknade skotten ;)

Sista perioden tycker jag att Luleå tog var bättre, speciellt efter 2-1 målet.
I Linköping så fastmnade jag för Mårtensson, Morrisson och Norrena.
Dom skulle jag gärna se i Luleå :)
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
För övrigt gick det alldeles utmärkt att förlora två gånger borta mot Frölunda, och spela oavgjort hemma mot Brynäs, MED Husse.
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
Ambroo: Gäsp. Dags att sluta provocera snart? LHC ligger bättre till än vid samma läge förra säsongen, och är obesegrade hemma. Att förlora mot bra lag som Frölunda, Timrå och Luleå borta är inget att skämmas över.

*gäsp*
Kommentera

Sv: Luleå - LHC
Risken är att svackan blir rätt djup nu när Husse är borta (eller egentligen är det inte att just han är borta utan det faktum att NHL-kedjan inte är tre man stark som gör det tungt). Mora hemma på torsdag blir ett elddop. Då jävlar gäller det för resten av manskapet i LHC att bevisa!
Kommentera

Luleå - LHC
Varför ingen matchtråd? Är det månne lättare att älta domarinsatsen i TIK matchen än att inse att LHC står och faller med Husse?
Kommentera

439244 · »