Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #1127613

Sv: Slutspel
Naae det var ingen bra alla hjärtans dag mellan mig o Cluben... suck !!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel
LHC-girl: inget snack om att LHC är inne i en DJUP formsvacka för närvarande. Vet inte exakt vad det är, men det verkar vara brist på motivation, bränsle, vilja, taktik... you name it. Det som tidigare var en rock solid defensiv har förvandlats till något slags J20-lag. PP är statiskt, förutsägbart, tamt, och därmed fullständigt ofarligt för motståndarna. Offensiven kan se snygg ut med en del långa anfall, men det händer ju aldrig något när ingen vågar kliva in på mål och därmed ingen som tycker att det är värt att prova ett skott eller två.

Dystert alltså.

Och ser man till kommande slutspel blir man inte direkt lugnare. Lagen underifrån verkar ha fått ordning på pinalerna. Modo, Djurgården, Luleå, Timrå... känns inte som att man skulle vilja ha något av dessa lag i kvarten. Med nuvarande spel skulle det bli ett kort slutspel, det är jag övertygad om.
Men man har ju sett metemorfoser tidigare. Lagom som man varit beredd att räkna ut laget verkar de kunna resa sig likt en fågel fenix och börja spela hockey igen. Hoppet står till att man tar ett kliv när det vankas cup (även om CHL inte gav de indikationerna) och inser att man kanske måste ta ett blåmärke eller två för att vinna matcherna. Åven om man är en "stjärna" med en lön som de flesta hockeyspelare i Sverige aldrig kommer att få uppleva.
Det är många som underpresterar för närvarande, återigen, jag hoppas att några tar tag i det och visar vägen så att HELA laget vaknar till liv igen.
Det är faktiskt mitt enda hopp just nu...
Kommentera

Sv: Slutspel
:)



.
Kommentera