Luleå HF

92603 inlägg · 865 ämnen

Har det snöat än?

1834305 · » Till forumet


Sv: Har det snöat än?
Sven.Savage: Efter lite - som alltid inledningsvis försäsong - trevande matcher; mot allsvenskt motstånd MooDoo och Burkölen, nu dags för det traditionsenliga mötet med starkast tänkbara.

Luleå till Uleå för match mot Kärpät!

Luleå och Kärpät - de två bästa lagen i norra Europa - med bl a många framträdande insatser i Europaturneringarna har ju en speciell och fin relation. Nästan lite av tvillingklubbar, utan för den delen konkurrens som det skulla ha varit om vi lirat i samma liga, men tvärtom ett fint samarbete och fin historia tillsammans.

Belägna som Kärpät och Luleå längst norrut har vi ju mycket gemensamt. Inte bara att båda klubbarna har erfarenhet av att köpeklubbarnas KÖPEKLUBB i lönndom försökt lura till sig våra 13-åriga talanger.
+1
Kommentera

Sv: Har det snöat än?
Svanru: Välkommen åter från golfsäsongen! Jag skulle väl tippa preliminärt något liknande för Luleå. Vi är av naturen och erfarna av historien pessimistiskt lagda och hoppas slippa haverera ned till plats 12-14 och vill därför vara nöjda med plats 8-11, även om man hoppas Bulan får ihop spelarna redan i år och vi kan nå högre.

I år mer än någonsin anledning att behöva få första typ 10-13 omgångarna innan man vet var laget står och vad vi kan hoppas på.

När det gäller högre upp känns det på förhand rätt svårt att veta hur topp sex kommer att formeras. Lite ovisst och spännande.
Kommentera

Har det snöat än?
Jag tippar mitt lag 8-11 i serien och golf i 3 månader till. Vad är era förväntningar på säsongen?
Ha en sköön höst :)
+1
Kommentera

1834305 · »