Luleå HF

115480 inlägg · 887 ämnen

Hejja Lule =))

1152186 · » Till forumet


Sv: Hejja Lule =))
Portello: Haha, 1-0 till dig.
Kommentera

Sv: Hejja Lule =))
Paddan: När Ecke har hittat dom skulle jag tro.
Kommentera

Sv: Hejja Lule =))
Albert Hall: Hade omark o harju varit kvar och osten hade värvat abbots då hade det varit ngt.

Du är det bara same same but diferent.
Hyrköp istället för egen verksamhet.
Kommentera

Sv: Hejja Lule =))
Albert Hall: Då undrar jag: När kommer bröderna Costello till elitserien?
Kommentera

Sv: Hejja Lule =))
Albert Hall: Vet faktiskt inte om man kan säga att Rögle -Abbotts vs Luleå -Abbotts är så värst stor skillnad på i dagsläget.

Våra tränare har mycket kvar att bevisa, lyckas dom inte bättre i år så är det tack och adjö. Första året fick man ta över ett lag som inte var speciellt välkomponerat och med en massa spelare dom inte varit med och tagit hit. Ifjol hade man i alla fall del i de flesta av värvningarna och man lyckades skapa ett fungerande försvarsspel. I år måste det fortsätta fungera samtidigt som man skapar ett anfallsspel som fungerar.
För något eget spel som fungerar offensivt har vi inte sett röken av än så länge under 2xRogers ledning.
Kommentera

Sv: Hejja Lule =))
Vad tråkig tråd ni skriver i.

Värvningarna av The Abbots är på papperet är i det närmaste de perfekta ersättarna för The Övertorneå Connection. Åtminstone med vår ekonomi. Osten visar klass som sportchef: tidigt ute, rätt analys om intresse från de berörda, rätt anlays av spelartyper, rätt analys av hur dom ser på sin hockey jämfört med hur resten av laget och tränare ser på samma sak.

Betyget skulle utan vidare vara 10 av 10 om det inte vore för en sak. Han skulle inte glappat på det där sponsormötet häromveckan. "Vi har redan ersatt Omark och Harju med två spelare som hela Europa är ute efter". Helt onödigt sagt, varenda hockeyhalvintresserad jävel som läser tidningar fattade ju vilka det rörde sig om med tanke på vilka rykten som gått etc. Detta satte abbotarna i en ganska jobbig situation där nere i regnet och leran.

Fast jag vet ju inte, han kanske bara la ut det betet för att få sponsorerna ännu mer på G. I så fall är det ju helt klart rätt gjort.

Att inte röglefansen fattar varför dom ska gå till Lule för samma penningsumma (eller mindre) än vad Rögle erbudit fattar jag att dom inte fattar. Men jag tror ju att det är ungefär så här:

- De kommer att få ledande roller i ett hyggligt lag
- De kommer att få väldigt bra tränare
- De kommer att slippa regn och lera och få riktig kanadensisk vinter
Kommentera

Hejja Lule =))
Hej!! ville bara säjja hejja Lule.. förmodligen blir de nog int SM-Guld.. men strunt i de.. bara vi blir kvar i elitserien =))...
Kommentera

1152186 · »