Luleå HF

116134 inlägg · 887 ämnen

Lyrics?

108657 · » Till forumet


Sv: Lyrics?
Jens: Jorå, jag är fullt medveten om vad klubbarna heter. Men är dick inte lika säker på vad klacken kommer att sjunga. mer eller mindre alla ramsor innehåller ju AIK AIK å det borde väll kännas dumt även för dem om dom sjunger så att det låter som om dom hejar på bortalaget. (Dom= Skellefteås klack)
Kommentera

Sv: Lyrics?
Lövva: Skellefteå AIK = SAIK, AIK = AIK. Det där "Solna" AIK är det bara SAIKarna som använder, för att de inte kan hålla isär dem. Solnalaget heter ju enbart AIK om man kollar hos RF t ex.

Två länkar:
www.svenskidrott.se/Organisation.asp?Id=4937&HideKO=y
www.svenskidrott.se/Organisation.ASP?OrgElementId=41257&HideKO=y

Där ser man precis vad klubbarna heter. AIK och Skellefteå AIK HK.
Kommentera

Lyrics?
Okej, som alla vet så rammla AIK ur elitserien förra året. Vilket innebär att tvingas spela i Allsvenskan, Norra. Där får det möta motstånd som Bajern, Piteå,Skellefteå m.fl. Det sistnämnda laget kan bli ganska intressant.

Vad skall Skellefteås jätte "fina" klack sjunga när AIK solna kommer på besök i Skellefteå? Skall de fortsätta som de alltid gör å sjunga AIK AIK AIK med deras Louis Armstrongs inspirerande röster eller tänker det: "Å fan, de kan vi ju inte sjunga, då hejar vi juu på borta laget."

Sen kan man ju diskutera vilket lag som är det riktiga AIK. Personligen så tycker jag det är solklart. Solna AIK är det enda riktiga AIK. Skellefteå är bara en massa Stockholms wannabees. Menm det är ju min åsikt. Må jag brinna i helvetet.

Ni som tror sig veta svaret på denna fråga.... Må ni njuta i himlen!
Kommentera

108657 · »