Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Sorg i Boden

1531178 · » Till forumet


Sv: Sorg i Boden
Hannu Neimi:strongt av burkölen hänga 14 på gröningarnas j20 målis.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Resultat i går. Bodens HF-IF Björklöven 0-14. Gocakakackakagoackakakagoackakakakcka
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Hannu Neimi: Det vill gärna gå bra, som Far alltid sa.
Grattis!
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Se har väntat sedan 1984 och de väntar fortfarande. Bodensvinen blev för 26:e året i rad blåsta på festen. Genom seger mot Rögle spelar LHF elitseriehockey även i vinter.
Vid gamla Garnis samlas en tragisk massa. Bestående av profiler som Keenan, Chrille, Anders_T, BIK:son, Hallenb mfl för att i sorgetåg marschera till Björknäshallen och gråta ut.

Som lök på laxen tog gröningarnas säsong slut igår i och med förlusten mot Clemensnäs.
Goackakackagoakackagoackakackaka
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Hannu Neimi: nu var det ett par år sedan jag läste på något Boden-plank, men ett par av de där du nämner skulle placera sig högt i en tävling om att vara bittrast i världen...
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
LHF:s långa elitserie era fortsätter. I Boden är det sorg. Biter extra mycket på görningsvinen eftersom de tagit ut vår degradering i förskott. Nu går en sorglig procession från gamla Garnis ned mot järnvägstationen bestående av Chrille, Keenan, Anders T och några till. Dumma Luläää som tar allt skanderar dom. Tror även att dagens resultat lägger sordi på melodifestival yran i Kiruna.

Men jag skulle vilja se minen på Keenan ikväll.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Lindberg Råkkar: det var väl de där pianona på ryggen som Renberg pratade om som spökade sista minuterna, precis som hemma mot MIK i lördags. Ska bli jäkligt intressant att se om det kan bli mera flyt i spelet nu när man har lastat av sig alla pianon. Jag tippade i går att vi vinner klart mot Brynäs i morgon, det står jag fast vi även i dag.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Pessimisten: Det är kul att se den riktiga Renberg, synd att det tog runt 45-50 omgångar innan han visade upp sig. En Renberg som är 15 kg tyngre och 15 år äldre än Ahnelöv men ändå åker ifatt honom på ren vilja och jävlar anamma trots att han startar 2m efter är enormt rolig att se.
Även Bartecko med sina nya klubbor visar kanonform, tyvärr är det lite si och så med resten av gänget.

Hynning må varit iskall på slutet men nu har banne mig Chabada lyckats komma ännu längre ned på formkurvan. Hamnar konstant fel i offensiven, fuskar i forecheckingen med att fiska på fel sida och hamnar alltid efter i hemjobbet vilket leder till gratischanser för motståndarna.

2p i Göteborg känns som en av de skänaste segrarna denna säsong, men sista 5-6 min i 3:e med bara Icing och panikartat och stillastående försvarspel, hade man ju gärna sluppit bevittna. VF hade väl 3-4 jättechanser att avgöra bara sista 10 sek av matchen.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Pessimisten: Tror icke Frölunda är ensamma att "bromsa" 14 lag, var icke DIF eller FBK med på detta hörn oxå? Sen tror jag oavsett vad dessa lag tycker att det blir 14 lag förr eller senare.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Pessimisten: vet inte om jag anses vara en av de som gnällt så förtvivlat, men jag har hela tiden sagt att när Renberg har rätt attityd, vilket han har haft på slutet, då är han en jävla tillgång, inget snack om det. Men jag vidhåller att en Renberg som inte är på topp kan dra ner hela laget med sin gigantiska gamnacke. Men skit i det nu, nu pustar vi ut...

Håller inte riktigt med om att alla andra har tappat så totalt. Jag tycker att Harju-Burra-Robin är snuskigt bra bitvis, både i dag och mot DIF. De inte bara tar bort motståndarna, emellanåt sätter de bra tryck i anfallszonen också och ger resten av laget andrum. Burra och Robin håller dessutom på att utvecklas till penalty killers av högsta klass, bara att hoppas att de kan fortsätta på den inslagna vägen nästa säsong. Vi skulle verkligen behöva ett par box play-specialister, det har vi egentligen inte haft sedan Patrik Tano.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
PUUUUUH!

Man åldrades ytterligare tio år av den här matchen. Magsåret, blodtrycket och den höga pulsen hade fått vilken läkare som helst att klassa tittande på denna match som extremt hälsofarligt.

Kan ni alla som har gnällt så förtvivlat på Renberg hålla käften nu?!

Trist att de övriga kedjorna har tappat allting så totalt, vi skulle behöva lite fler i form om vi skulle lyckas ta oss till slutspel. Nu kan man ta det lite lugnt på fredagsföreställningen, för missar vi kanske det iaf blir lite eftertanke och funderingar på hur klubben skall skötas i framtiden. Som-vanligt-till-slutspel kanske bara späder på låt-gå-mentaliteten och det slentrianmässiga. Vore ju, som NSD skrev, ganska skönt om Frölunda fick ödmjuka sig lite i kvalet, de är ju ensamma om att bromsa en utökning av Elitserien till 14 lag. Tänk vad hög-ironiskt om de skulle trilla ned i Allsvenskan...
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
LL: Glöm inte Keenan. Han sitter och ylar tillsamans med Hallenbo utanför instutitionen för hälsovetenskaps gamla lokaler.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Hannu Neimi: 2007 skall det naturligtvis vara men vi kanske spelar i ES i tusen år och gröningarna blir nog inte gladare av det.
Kommentera

Sv: Sorg i Boden
Hannu Neimi: Anders_T, chrille och Messier sitter utanför gamla Garnis och gråter en skvätt tillsammans!
Kommentera

Sorg i Boden
Från järnvägsstationen till grindarna på I 19 (och större områden med för den delen) vilar en tung stämning. Lule******* spelar hösten 3007 sin 24:e raka säsong i elitserien. De har väntat på vår degradering ända sedan 1984 och blir blåsta varje år….
goackakagoackakagoackakaka
Kommentera

1531178 · »