Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1100881

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Absolut. Och njut av hockeykonsten killarna bjuder på.

Backsidan håller jag med dig. Förrutom med Phil, han är faktiskt stabil men drar på sig för mycket utvisningar. Månhända för att han är lite trög. Killen var dock skadad en längre tid under hösten, så jag tycker han spelar på den nivån man kan förvänta sig.

Majesky kommer inte vakna förrän i slutspelet. Det är hans signum. Det är jag heller inte orolig för, även om han nog ser sämre ut idag än för 1 år sen vid den här tiden. Saravo - ja, allvarligt talat hade mitt tålamod varit slut vid det här laget. Men han matchas friskt av Lener. Kanske är det nåt jag inte ser - för han blev även uttagen till landslaget. Kanske kommer han igång. kanske inte. Jag tycker dock synd om honom - för han gör allt utom att räkna pengar - han sliter enligt uppgift nåt kopiöst för att komma i form men får ingenting att stämma. Fernholm, Gunnarsson är ok men spelar i perioder juniorhockey ser det ut som. Fransson - problemet är att Lener vill att backarna ska försvara och att anfallarna ska anfalla. Fransson vill anfalla. Aalto - mrjagskjuterpåalltsomärlitetochsvarthelstfråndödavinklar - är jag riktigt besviken på. Killen gör ju ett eller annat mål - men med tanke på att han skjuter 1324234 skott per match så vore det ju konstigt om inte nåt tar på ett ben och går in. För det är så hans mål ser ut. Tar man sen och funderar över hur många av hans skott som skulle resulterat i mål i PP om han passat vidare och inte dragit en rökar 4 meter utanför och ut i mittzon... så... nja. Överskattad.

Personligen tror jag som jag skrivit tidigare - att Linköpings vara eller icke vara ligger i Leners händer. Personligen tycker jag han misshandlar materialet han har. Men - man får ju tro att det finns nån plan nånstans.
Men en sak är säker - fryser han ut Fransson så han lämnar - då försvinner min gnutta tro för honom.

Men att vi skulle ha rejäla problem på backsidan vet jag inte - så farligt ser det inte ut tycker jag. Sista tiden är det laget som kollapsat där felpassar i anfallszon ligger till grund för dålig defensiv. Det är mycket små detaljer som skapar kaos - och sen saravo då förstås.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
distanserad: Ni såg verkligen loja och ointresserade ut igår, tur ni inte hade Hento i mål då hade det blivit två siffrigt.
Men självklart kommer LHC vakna till i slutspelet, största problemet jag ser är ju målvakterna.
Kommentera