Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1101166

Sv: Kvällens match
Linkan: Mja, jo lite ligger väl i vad du säger om en mans show, fast det finns ett mer grundläggande problem som skapar det - att Lener mönstrar olika formationer till varje match. Och sen gärna vaskar om i dem några gånger per match. Det är ju knappt så kedjekamraterna känner igen människorna de spelar med så det är nog lätt att spela "för sig själv" då. Det finns formationer som ser helt grymma ut - men som till matchen efter inte existerar. Som jag skrev tidigare - jag hoppas bara att Lener håller på med expriment under hösten och att vi snart får se samspelta formationer. Då kan det bli bra tror jag.

Läste just att LHC inte är intresserade av Norrena -denna säsong. Så vi lär få stå ut med Hento.

Jo tack - jag hade hellre tagit Ledin jag med.
Men Jämtin har sett bra ut tillsammans med tjeckerna där han inte behöver ha så mycket puck utan bara ge utrymme åt de andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
distanserad: Å andra sidan vet hela hockey världen att Lener är en match coach. Det är ju hans filosofi att spela dom som är heta och blanda och ge lite i laget, Kommer ihåg en speciell variant när han böt målvakter korsan tvärsan för att laget skulle få vila lite extra.
ganska vansinig coachning.
Kommentera

Sv: Kvällens match
distanserad: Kommer ihåg att Lener var ganska bra på att kasta om i laget i Luleå okså däremot hade han en gullegris och det var tjockisen Renberg han fick i princip vara hur kass som helst fast ändå skulle han lira i första linjen med Surovy och Bartecko. Om jag inte minns fel så vart Renberg flyttad till tredje linjen en match efter den matchen grinade Renberg ut i media om att han minnsan inte skulle lira i en tredje line. Resten av säsongen spelade han i första!

Redan på Luleå tiden hade Lener och Fransson väldigt svårt för varann varav en gång på arlanda då "frallan" vart hungrig och smet iväg för att äta en kebabtallrik, han fick världens utskällning och inte fick han mer speltid, alltså vi snackar om en ung kille som tränar mycket och bränner mycket kalorirer, som blev hungrig och tog vad som fanns tillgänligt, man skulle inte ens spela match den dagen. Tror inte vi får se frallan så mycket mer i LHC, så vida Lener är kvar.

Dock så gjorde ju Lener ändå ganska bra första år i Luleå vi slutade femma och respass i kvarten.
Kommentera

Sv: Kvällens match
distanserad: samtidigt ska man kanske inte glömma att "krislaget" (om man ska tro media) Linköping trots allt har samma poäng som succélagen LHF och Skellefteå. LHC kommer att vara med när det drar ihop sig, dock är jag precis som du mycket tveksam till om Hento räcker till. Hans styrka är samtidigt hans svaghet, han är stabil och sällan riktigt dålig men han gör å andra sidan lika sällan de där idiotmatcherna när han tar allt och lite till.
Kommentera