Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1101158

Sv: Kvällens match
distanserad: Med Norrena i målet kan ni inte misslyckas med guldet iof har Frölunda kanske snäppet vassare och hetare målvakt för tillfället, Hur LHC resonerade då man värvade Hento är för mig en gåta, jag menar karl har ju igentligen aldrig varit speciellt het, ändå har han vunnit sm-guld ganska häftigt att FBK lyckades med tanke på att Hento inte var överjävligt bra.

Sen få jag känslan att LHC igentligen har för många stjärnor, det är mycket en mans show på hemmaplan. Man tror helt enkelt man är för bra för elitserien och kan lalla på lite hur man vill.

Ni hade behövt Per Ledin istället för Jämtin.

Sen kan jag lova att är den nån som står med fötterna på jorden så är det vi Luleåfans, vi vet hur fort det går nedåt, ödmjukheten har tagit oss dit vi är idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Linkan: Mja, jo lite ligger väl i vad du säger om en mans show, fast det finns ett mer grundläggande problem som skapar det - att Lener mönstrar olika formationer till varje match. Och sen gärna vaskar om i dem några gånger per match. Det är ju knappt så kedjekamraterna känner igen människorna de spelar med så det är nog lätt att spela "för sig själv" då. Det finns formationer som ser helt grymma ut - men som till matchen efter inte existerar. Som jag skrev tidigare - jag hoppas bara att Lener håller på med expriment under hösten och att vi snart får se samspelta formationer. Då kan det bli bra tror jag.

Läste just att LHC inte är intresserade av Norrena -denna säsong. Så vi lär få stå ut med Hento.

Jo tack - jag hade hellre tagit Ledin jag med.
Men Jämtin har sett bra ut tillsammans med tjeckerna där han inte behöver ha så mycket puck utan bara ge utrymme åt de andra.
Kommentera