Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1100961

Sv: Kvällens match
Linkan: Ja, det ser inte roligt alls ut hemma. Borta är det glamorhockey ala sovjetunionen stundtals. Väldigt märkligt.

Ja - målvakter är ett problem. Hento är ingen man vill förlita sig på tyvärr. sitter mest hela tiden och det lag som skjuter högt sätter den förr eller senare.
Fransson har varit bra de matcher han spelat, förrutom igår då då han borde tagit några puckar. Nu ryktas det ju hårt att Norrena kommer då han blivit 3:e keeper over there och är uppsatt på transferlistan. Lär vi få veta inom nån dag i så fall. MODO verkar rätt sugna också - men jag har nog svårt att tro att de konkurrerar om hans tjänster på allvar. Men jag har inte fattat hur vi ska lösa det bakom honom då. Hento är nog ogärna kvar som 2:a keeper. Well well. Vi får väl se. Nån NHL klubb kanske fiskar upp gubben.

Hur som helst vore det kul att få tillbaka honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
distanserad: Med Norrena i målet kan ni inte misslyckas med guldet iof har Frölunda kanske snäppet vassare och hetare målvakt för tillfället, Hur LHC resonerade då man värvade Hento är för mig en gåta, jag menar karl har ju igentligen aldrig varit speciellt het, ändå har han vunnit sm-guld ganska häftigt att FBK lyckades med tanke på att Hento inte var överjävligt bra.

Sen få jag känslan att LHC igentligen har för många stjärnor, det är mycket en mans show på hemmaplan. Man tror helt enkelt man är för bra för elitserien och kan lalla på lite hur man vill.

Ni hade behövt Per Ledin istället för Jämtin.

Sen kan jag lova att är den nån som står med fötterna på jorden så är det vi Luleåfans, vi vet hur fort det går nedåt, ödmjukheten har tagit oss dit vi är idag.
Kommentera