Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1104442

Sv: Kvällens match

Et tu Brute:
Frölunda-Färjestad (och matcher mot dessa båda lag) är säsongens enda icke-E4-derby, till kvällspressens stora glädje - minst fyra derbyn varje omgång.

På Expressen/Aftonbladet har man diskuterat att mynta uttrycket "E4 HalvDerby", för att också kunna få med resten utav matcherna i derby-svängen, förutom just matcherna Frölunda-Färjestad - som dock efter konsultation med Paddan kommer kallas F-Derby.
Denna nymodighet kommer sannolikt införas efter nyår.

Hockeyligan backar upp Expressen/Aftonbladet ekonomiskt, eftersom man ser en möjlighet att öka publikintresset med fler derby-matcher, och därmed också publiktillströmmningen.

-Vi har någonting stort på G, avslutar Hockeyligans ordförande Conny Köpel hemlighetsfullt, en intervju i tidningen Svensk Hockey.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match

Metal Guru:

Oj då! Visserligen har jag inga högre tankar om kvällspressen, men du läser den nog betydligt noggrannare än mig. Tror till och med att Wennerholm, Roos och Nyström kan skilja på E4, E6 och E20.

Men du får gärna googla fram en rad där Rögle/Ängelholm och E4-derby står i sitt kvällstidningssammanhang. Det kan väl inte vara så svårt va?

Kommentera

Sv: Kvällens match
Årets sista match ikväll, hoppas året avslutas med en seger, samt att LHC och Frölunda förlorar så är vi tillbaka i serieledning igen. Det vore kul att fira nyår som serieledare.
Kommentera