Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1162200

Sv: Renberg, lagbygge och framtid
ante08: går rykten just nu om att Mikael Renberg är klar som ny trännare i Clemenäsnäs. Om ryktet stämmer får ju tiden utvisa som sagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Renberg, lagbygge och framtid
Ibland får jag för mig att sitta och läsa gamla trådar och småle åt allt som skrevs i ett historiskt sken. Idag kan jag inte låta bli att bumpa fram den här tråden. Läs gärna igenom den från början till slut, en bra stunds underhållning. Det blev till sist ganska mycket Renberg och Obol i tråden, det var mycket dramatik i vår klubb våren anno 2007.

Som vanligt visade sig hela tiden att vi lulingar hade helt rätt i nästan allt som skrevs i tråden. Roligt är också att läsa de skadeglada supportrar från Tik, Mora och andra klubbar som yrade om vår klubbs snara undergång samt hur "välskötta" deras egna klubbar var. Var tog alla rättegångar mot LHF vägen förresten?

Särskilt nöjd är jag över mitt första inlägg. Det höll faktiskt någorlunda. Vi lulingarna såg ju redan då potentialen i 86-87 generationen med bland annat Omark och Harju som väl de andra klubbarnas knappt visste vilka det var vid den tidpunkten. Sen fräschade vi ju upp arenan också, den känns för övrigt riktigt skön även om den inte är riktigt färdig.

Sammanfattningsvis kan man väl säga utan att överdriva att det är betydligt roligare att vara luling nu än våren 2007.
Kommentera