115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1208780

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: I första perioden efter spel 3 mot 5 så var det bara Färjestad för hela slanten. Resten av matchen hade vi ganska bra koll.
Ja just det, vi hade ju Nilsson i mål och då räcker det med 2 mål framåt.
Ingen höjdarmatch men rätt ok i alla fall.

Bolivar: Första perioden var hemsk att skåda, 2:a perioden var väl vår bästa för kvällen med nå hyffsat PP, ett fint mål och Jannes soloräd. Även om FBK fortfarande hade mest. Nilsson räddning 19:58 i 2:a knäckte väl allt hopp om comeback för i 3:e orkade FBK aldrig riktigt ta sig in till några rejäla chanser.

En sammanfattning skulle kunna vara. En sil, en individuell prestation och fantastiskt målvaktsspel. Nå mycket mer var det inte i denna match.

Svårt värdera dagens insats, mycket kan vi tacka Nilsson för och det tillsammans med förra insatsen på näthinnan så såg detta riktigt bra ut.