Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1209006

Sv: Kvällens match
Bolivar: Första perioden var hemsk att skåda, 2:a perioden var väl vår bästa för kvällen med nå hyffsat PP, ett fint mål och Jannes soloräd. Även om FBK fortfarande hade mest. Nilsson räddning 19:58 i 2:a knäckte väl allt hopp om comeback för i 3:e orkade FBK aldrig riktigt ta sig in till några rejäla chanser.

En sammanfattning skulle kunna vara. En sil, en individuell prestation och fantastiskt målvaktsspel. Nå mycket mer var det inte i denna match.

Svårt värdera dagens insats, mycket kan vi tacka Nilsson för och det tillsammans med förra insatsen på näthinnan så såg detta riktigt bra ut.
Men det kan ju vara en illusion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match

Lindberg Råkkar: inte så säker på att 1-0 verkligen var en sil, på reprisen från kameran som står bakom målet såg det ut som om keepern var skymd av backen i skottögonblicket.

Men oavsett vilket så ska Anders Nilsson nu vara förstemålvakt, annars är något fel. Försvarsspelet i det stora hela blir lite bättre med honom i målet, och att han har hållit nollan två gånger och Modig ingen säger också en del. Låt honom spela nu, gör han två riktiga skitmatcher i rad så ska han ändå stå nästa match. Ge honom förtroende, det kommer att betala sig i längden.

Kommentera