Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1215713

Sv: Spel & Dobbel
Äntligen hade man lite marginaler med sig på kvällens spel. Spelade en 96-rader Power Play som satt iom Luleås sena kvittering mot Timrå. Det tackar jag för!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spel & Dobbel
Portello: Vore bra om man kunde spela 60 min i någon match denna säsong. 30 min håller inte om man ska vinna matcher, det funkar kanske för lag som HV71 och Linköping men inte för Luleå årgång 2010.

Får vi höra att det var domarns fel vi fick en poäng idag från Rönnberg?
Nu var det vi som på förlundamanér malde och malde och vips blev det PP på PP medans Timrå inte fick något gratis. Men så är det, svårt att övertyga domaren om något när man har pucken så lite.

Imorrn lär väl Modig få en massa skit igen och visst 3-0 ska ju räddas men både 1-0 ch 2-0 är ju otagbara. Många tycker första är svagt, men det är ju ett mål som ofta görs. Hur många gånger har man inte sett Kucera och Hostak göra en snabb dragning och släppa den mellan benen. Det handlar in tajming, luckan finns nästan alltid där och är omöjlig för målvakten att stänga just i förflyttningsskedet.

Fransson var överallt idag i båda zonerna, landslaget måste ha jävligt bra backar till Ryssland. Det klart det är ju svårt konkurrera med Viktor Hedman som gick 2:a i draften. Eller förlåt det var ju Oskar Hedman, BÅG kanske har problem med skillnaden där?

Annars var ju Chabada-Lidhammar-Raffl en positv överraskning, dom såg ju långa stunder ut att vara en scoring line något vi letat efter länge som komplement till Abbott.

Vi måste verkligen vinna över Modo på lördag, en 60 min insats om jag får be.
Kommentera