Luleå HF

115788 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1215752

Sv: Spel & Dobbel

Lindberg Råkkar: 1-0 är definitivt inte otagbart. Håll ner klubbjäveln i ishelvetet så räddar du det läget. Så bra dragning var det inte.

Domarn var kass, men åt båda håll och för en gångs skull var det LHF som höll sig kalla och inte motståndarna. 0-2 var ju resultatet av en jätteinterference på Sandström som annars hade markering på målskytten. Sedan borde vi ha haft fem mot tre när TIK bara satte in två spelare för att tvinga domaren till båset så att de kunde diskutera ännu mer inför utvisningen (som var solklar, det var en bentackling) mot slutet av tredje, och dessutom, trots att domaren lyfte handen för att markera fem sekunder, inte satte in fler spelare förrän efter bra mycket mer än fem sekunder. Fattar inte heller hur TIK kunde gnälla på Hynnings tvåa när han fällde Raffl, han sätter klubban mellan Raffls skridskor och då är det utvisning.

Usel förstaperiod, mycket bra andra och tredje och domaren hade inget med den saken att göra. Så ser jag på saken.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spel & Dobbel
LL: När du säger att domaren var kass åt båda håll så förmodar jag att du menar att Luleå hade tur med Morgan Johansson eftersom Timrå var dom enda som blev utvisade av honom, eller?
Kommentera