Luleå HF

115463 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1362486

Sv: Kvällens match
Jesper Jonsson: Domartabbe avgjorde matchen, var inte utvisning på Komarek borde istället ha varit DIF utvisning på trippingen på Niinimaa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Salcin: ja, där gjorde domarna en jättetavla. Men LHF borde ha satt mer fart i andra perioden, DIF hade aldrig orkat komma igen om det hade blivit 0-2.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Salcin: Solklar, stack in klubban mellan bena på Printz mitt skäret såklart han ramlar då. Niinimaa hade däremot redan tappat skäret innan han får en lätt touch på benskyddet. Niinimaa var en katastrof på isen idag och Arlbrandt utan Olausson är ju nästan inte värt att ha med på isen ens.
I slutändan faller vi ändå på våra egna misstag, Chris gör en dålig passning in i mitten som leder till 1-1, vid 2-1 så går alla 3tre forwars och byter och lämnar helt öppet för passningen till Widing i djupet. 3-2 är dålig anpassningen i BP spelet där man fortsätter ha onödigt stor box.
3-2 är ju en jävla massa tur, det är rätt svårt få till ett skott när man får pucken i en passning bakifrån. Skjuter han 100 såna skott så lär han nog inte få till ett lika perfekt avslut som detta. Minst 95 av skotten kommer gå antingen utanför eller i magen på Nilsson.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Salcin: tälje vannn iaf på straffar
Kommentera