Luleå HF

115696 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1367495

Sv: Kvällens match

Lindberg Råkkar: å andra sidan hade vi tur som fick 3-3 i förra matchen så det gick väl på ett ut. Och jag säger inget om att Skellefteå vann, för de hade mycket klarare chanser matchen igenom och det var i stort sett Anders Nilsson som tog oss till förlängning. Men det känns surt som fan att målet tillkommer efter att domarna blundade för matchens klaraste utvisning, och ännu värre med tanke på just det du nämner om Jaakolas utvisning som är avsevärt billigare. Vi fick ett enda power play i hela matchen, och det var givetvis uppdelat över två perioder.

Oavsett vilket är jag grymt imponerad av LHF:s inställning. Spelet går lite på kryckor men helvete så hela laget jobbar och sliter. Man ska komma ihåg att även om vi slår ut Skellefteå så är det om inte en bragd så i alla fall en sjuhelvetes prestation för de har ett totalt sett bättre lag (framför allt anfallsmässigt) än vad LHF har, men det här laget vägrar att ge sig. Det är underbart att se hur de kämpar och sliter.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
LL: Ja turen har ju varit på vår sida, den kunde gärna hållit lite till för då hade vi i princip redan varit i final nu. Nu känns en final långt borta, för vi behöver tur för att kompensera domarinsatserna som på löpande band favoriserat Skellefteå i denna matchserie.
Den största faran för svensk hockey är dessa inkompetenta domare, det är nästan hellre så att man hoppas att dom aldrig blåser alls för utvisning efter som dom saknar nivå i sina bedömningar och fundamental spelförståelse.
Majesky hade väl ett gäng grejer som var klara faskhållningar och cross-checkingar matchen igenom som han inte åker ut för, däremot går han ut för en liten hakning i samband med en tackling på Arlbrandt. Den situationen som det var minst utvisning för.

Vi har lite problem, saknas Olausson så saknas även Arlbrandt, han gör inte många knyck själv utan honom. Egentligen hade vi väl bara en 1:a line och en 4:e line idag som spelade bra. Vi är ju inte direkt seriens skickligaste lag så om vi ska vinna jämna semifinal matcher så behöver vi 4 lines som funkar och bidrar matchen igenom. För ibland räcker det ju inte alltid med att bara kämpa.

Vi får en ny chans att ta dom imorrn.
5-1 låter dom ett bra resultat.
Kommentera