Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1367499

Sv: Kvällens match
LL: Ja turen har ju varit på vår sida, den kunde gärna hållit lite till för då hade vi i princip redan varit i final nu. Nu känns en final långt borta, för vi behöver tur för att kompensera domarinsatserna som på löpande band favoriserat Skellefteå i denna matchserie.
Den största faran för svensk hockey är dessa inkompetenta domare, det är nästan hellre så att man hoppas att dom aldrig blåser alls för utvisning efter som dom saknar nivå i sina bedömningar och fundamental spelförståelse.
Majesky hade väl ett gäng grejer som var klara faskhållningar och cross-checkingar matchen igenom som han inte åker ut för, däremot går han ut för en liten hakning i samband med en tackling på Arlbrandt. Den situationen som det var minst utvisning för.

Vi har lite problem, saknas Olausson så saknas även Arlbrandt, han gör inte många knyck själv utan honom. Egentligen hade vi väl bara en 1:a line och en 4:e line idag som spelade bra. Vi är ju inte direkt seriens skickligaste lag så om vi ska vinna jämna semifinal matcher så behöver vi 4 lines som funkar och bidrar matchen igenom. För ibland räcker det ju inte alltid med att bara kämpa.

Vi får en ny chans att ta dom imorrn.
5-1 låter dom ett bra resultat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: värst är endå TV4.

blir att köra ngt alternativ i fortsättningen.
Kommentera