Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1478697

Sv: Kvällens match

Jag hade velat ha Bulan på isen istället för på sidan om nu. Han är säkert lika svart i ögonen och rapp i käften nu som när han själv var i slutspel, men det skulle behövas någon sådan på isen. Spelarna är för välartade för att vinna SM-guld, men de får gärna bevisa motsatsen. Jag är väldigt besviken på dem. Vi hade - och har ännu om de visar lite vinnarskalle - chans på guld för första gången under det här århundrandet - och de lägger sig ludermässigt på rygg efter att ha vunnit en match.

Skärpning. Ni tar guld grabbar om ni vill. Men då måste ni visa att ni är värdiga att vinna och vara ödmjuka mot motståndarna om än de var sämre än er i grundserien. Det här duger inte. Hela Norrbotten (förutom Boden kanske) har väntat på att LHF ska ta SM-guld igen och sponsrat er på alla sätt de kan, de fattiga som dom rika. Gör inte alla som längtat så efter den här chansen för LHF besvikna.

Förlusterna beror inte på att ni är det sämre laget. De beror på att ni har sämst inställning av de båda lagen. Visa lite tjurig, norrbottnisk vinnarskalle nu, som Tavve skulle ha sagt, så är hälften vunnet. Visa samma vilja som LHF under 90-talet så är guldet LHF:s.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match

Kickan:Men va faan?!?!? Long Time No Seen, osso blire såhär?

Fasth and Furious.

Kommentera

Sv: Kvällens match
Kickan: Men vad håller ni på med, kan vi besegra Skellefte så kan ni väl enkelt avfärda AIK. Du måste ha lagt av dina magiska krafter, Kickan ;)
Kommentera

Sv: Kvällens match

Kickan: med tavve i båset hade det iaf hänt ngt.

Kommentera