Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1520595

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Tusan hakar, Luleå hade chans ta över initiativet efter PP:t men det väger fram och tillbaka och 2-2 ligger närmare än 3-1. Fortfarande 2-1 dock i vi reder väl ut andra nu hoppas man. Ett problem i spelet är att Joel skickas in på varje tek och vinner teken vilket - med Borrkska - ger momentum.

Schtan rullar iväg till 5-2. Verkar som de vaknat nu och kan börja resan uppåt.

Växjö dominerar stort i andra men Rögle försvarar sig väl. Med en sekund kvar av andra perioden skjuter Rögle sitt andra skott i perioden och 0-3! Ridå för Lakers och tuff start för Modig som nu släppt in tre mål på tio skott. Är nog inte så tacksam position just nu.

Den matchen är föstås redan avgjord. Detsamma lär gälla Timrå-Warulfven 0-2 och Schtan-Pölsan 5-2. Skulle dessutom förvåna om inte Pungen tar Gnaget; har visserligen bara 2-3 men det räcker nog.

De två matcher som står och väger är förstås först och främst vår egen. 2-1 ledning kan bli otillräckligt om matchbilden från andra perioden upprepar sig i tredje. Hoppas Bulan väcker grabbarna i omklädningsrummet nu! Lite mer jävlaranamma, annars kan de bli tappade pinnar idag.

Den andra matchen som inte kan anses avgjord är den i Övik. HV hann reducera till 3-1 innan paus och med de två lagen på isen kan det förstås sluta hur som helst.