Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1523938

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden
Salcin: Och detta av ett Luleå, som vunnit nästan allt under försäsong och säsong, och nu förlorat två matcher i rad vilket man följer upp med att stå och sova mot Timrå och åka under med 2-0 redan efter en period. Berguven utmärkt i målet, - han var väl skynd av egen back på första målet? - men om vi inte har några utespelare blir det mål. Det här betyder förstås att Timrå kommer att fortsätta att ge allt länge till. Nu jäklar gäller en ansiktslyftning av Luleå i paus, annars är det kört redan. Hoppas se spelarna komma ut med Bulans saliv i ansiktena nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden
Sven.Savage: Och värre blir det, Lule möter Timrå i morgon tisdag och då blir det torsk.
Kommentera

Sv: Gott & Blandat i hockeyvärlden

Sven.Savage: Tycker man börjar se ett mönster mot oss nu, hög forechecking mot våra bedrövliga backar som inte kan slå en vettig pass ens utan att vara under press.

Brynäs checka hårt med 3 spelare och fick mängder av enkla gratislägen, Modo gjorde likadant och vi hade stora problem få ut pucken ur egen zon och nu fortsätter Timrå med samma taktik.

Ring Edler och någon till, för med den här backbesättningen blir det snarare krig om att slippa hamna i ingenmansland än att tillhöra någon sorts toppskikt som kan cruisa sig till slutspel.

Kommentera