Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1530284

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Ja! Fin kontring av Luleå och snyggt flippass av Mannberg mellan två HV-spelare varpå Lukas Kihlström får halvöppet mål och sätter den högt:-) Jag tror att Wesslau helt klart hunnit sidförflyttning där och mycket väl kunnat rädda, men Gunnarsson är inte Wesslau, tack för det:-)

0-1 Luleå leder:-) Nu väntar säkert HV-storm, men bara en minut kvar av andra. Kämpa nu, gubbar!

"Och nu är halva matchen spelad, 0-0. Det påminner en om att 0-0, 1-0, eller 0-1 mellan HV och Luleå inte alls är lika superovanligt som mellan andra lag."

Jag hade fel. Hittade bara en enda match när jag kollade allt sedan 2000. Januari 2012 lirade vi 0-0 i Delfinen, men vann på straffar. Men en hel del 2-1 eller 1-2 hade vi. Plus en väldig massa 5-3 eller 3-5 faktiskt också.

Antagligen är det alla sådana 5-3 som gjort att jag uppfattat de många 2-1 respektive 1-2 på senare år som mållösa, relativt.

Uppe i Övik är det HV-Luleå-siffror; 2-5 nu. Vad händer?

Men i Jönköping har vi 0-1, ledning för Luleå, och nu kommer tredje perioden då vi brukar vara starka efter att ha gått runt på alla femmor, medan HV ofta sliter hårt på sina bästa.