Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1530573

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Nu blev man till sig i byxan i media: vi håller på att "rädda" vårt lag, vi håller på att hjälpa Djurgården till semi, vi håller på att "vinna" met Luleå! Kom igen grabbar! Vi är med i matchen!"

Hemmapubliken på Hovet hetsades och stämde in: Fröööööknarna Abbott, sjöng man och hånade på skyltar. Filmare! Systrar! Lappar! Och media hängde på och skrattade gott i TV och tidningar åt att klacken nu upptäckt hur trååååkiga luleå var. Helsidor, rubriker, hetsjakt!

Domarna hade skrämts till tystnad och Djurgårdarna gick fram som bärsärkar.

De reducerade till 1-3.

De reducerade till 2-3.

De kvitterade till 3-3.

Och inte nog med det. Nu visste idiotin inga gränser alls. I slutet av sjätte matchen hade Djjurgårdens ideliga överfall mot Luleås spelare orsakat en mindre brottning mellan flera spelare. Och nyttiga idiotier - dvs s k experter som gick Djurgårdens ärenden (inte oväntat, eftersom de VAR Djurgårdare) upptäckte att när en domare höll i Abbott lyfte hans ena skridsko. Höll han på att tappa balansen när domaren tryckte bort honom? Kanske? Men "experten" - som råkade vara anställd av Djurgården tolkade det annorlunda. Abbott försökte sparka på Zibanejad, Djurgårdens 17-åring! Skandal! Han kan ju skära upp hela benet på djurgårdaren! Det kan bli stooooor skada! Han kanske kunde bli tvungen amputera benet! FY! Abbotts fot - medveten eller icke medveten - hade förstås inte ens träffat Zibanejad, men det behövdes inte. Jag anser att detta måste DIFiplinnämnden straffa! hävdar "experten" dvs den av Djurgården anställde och avlönade.

Nu rycker media in för att skydda spelarnas hälsa! Ett nobelt uppdrag! ATt man i två år blundat för att Luleå inte hjärnskadat någon motståndare hade ingen betydelse - nu talar vi om en fot som lyfts från isen! Sääääkert ville Abbott amputera motståndaren. Luleå är ju kända för att vara så vårdslös....jag menar trååååååkiga!

Så man ringer upp samtal efter samtal till förbundets granskare: Vet du om att Abbott förskte amputera Zibanejad? Vad tänker du göra åt det? Vi kommer att bevaka detta och hänga ut dig om du inte gör din plikt!

Så granskaren gör som media kräver: anmäler till DIFiplinnämnden.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Men nu har Luleå lednat på häxjakten i media. Djurgårdarna överfaller Luleås spelare genom att rikta våld mot huvudet i match efter match och domarna blundar för det, efter Hardys igångsatta mediakampanj. Och till råga på allt utmålas vi som filmare.

Vi blir illa behandlade på ett vidrigt sätt och  dag efter dag hängs vi ut i media och de ljuger om att det är VI som beter oss vidrigt; filmar och är allmänt trååååkiga.  Och nu hetsar de förbundet att stänga av vår spelare för ett påhittat övergrepp!

Nu jävlar räcker det, förklarade Bulan, och skickade som motåtgärd in några filmer som tydligt visar hur DIF-spelar attackerar huvuden på Luleås spelare utan att domarna lyfter på ögonen.

Fyyyyy, kvider Djurgården. Vi har ju loooovat att inte anmäla varandra. Ni bryyyyter ju mot överenskommelsen. Ni är ju oheeeeederliga!

DIFiplinnämnden fattar ett PK-beslut. En Djurgårdare och en Luleåspelare stängs av. Men man stänger inte av Markus äcklet Nilsson fastän filmen hur tydligt som helst visar hur han över hela isen åker ikapp en Abbott bakifrån och sänker honom med en armbåge i bakhuvudet.

Nåväl. Djurgården kommer upp till Luleå för den avgörande matchen. Och möts av en arena där alla är klädda i rött. Och ett Luleålag som fått OK från tränarna att nu jävlar får ni ge betalt: Luleås spelare sätter tackling efter tackling på Djurgårdarna som flyger som vantar.

det blir en jävla fin match och Djurgården imponerar stort i detta läge. Man går upp till ledning i tredje perioden och det känns mycket tydligt att vi är på väg att förlora. Men Rönken tar ut vakten och lirar 6 mot 5 med lång tid kvar och Luleå trycker på för Kung och fosterland! Kvitteringen kommer! Det blir förlängning och Luleå avgör! Vi vann! Hela laget och hela Delfinenpubliken är överlyckliga.

Men media förlåter inte att vi eliminerade Djurgården och alla matcher i semifinalen de skulle se på Hovet. Så kvar efter detta blir mantrat bland s k journalister: Luleå är så trååååååkiga.

Kommentera