Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1530574

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Men nu har Luleå lednat på häxjakten i media. Djurgårdarna överfaller Luleås spelare genom att rikta våld mot huvudet i match efter match och domarna blundar för det, efter Hardys igångsatta mediakampanj. Och till råga på allt utmålas vi som filmare.

Vi blir illa behandlade på ett vidrigt sätt och  dag efter dag hängs vi ut i media och de ljuger om att det är VI som beter oss vidrigt; filmar och är allmänt trååååkiga.  Och nu hetsar de förbundet att stänga av vår spelare för ett påhittat övergrepp!

Nu jävlar räcker det, förklarade Bulan, och skickade som motåtgärd in några filmer som tydligt visar hur DIF-spelar attackerar huvuden på Luleås spelare utan att domarna lyfter på ögonen.

Fyyyyy, kvider Djurgården. Vi har ju loooovat att inte anmäla varandra. Ni bryyyyter ju mot överenskommelsen. Ni är ju oheeeeederliga!

DIFiplinnämnden fattar ett PK-beslut. En Djurgårdare och en Luleåspelare stängs av. Men man stänger inte av Markus äcklet Nilsson fastän filmen hur tydligt som helst visar hur han över hela isen åker ikapp en Abbott bakifrån och sänker honom med en armbåge i bakhuvudet.

Nåväl. Djurgården kommer upp till Luleå för den avgörande matchen. Och möts av en arena där alla är klädda i rött. Och ett Luleålag som fått OK från tränarna att nu jävlar får ni ge betalt: Luleås spelare sätter tackling efter tackling på Djurgårdarna som flyger som vantar.

det blir en jävla fin match och Djurgården imponerar stort i detta läge. Man går upp till ledning i tredje perioden och det känns mycket tydligt att vi är på väg att förlora. Men Rönken tar ut vakten och lirar 6 mot 5 med lång tid kvar och Luleå trycker på för Kung och fosterland! Kvitteringen kommer! Det blir förlängning och Luleå avgör! Vi vann! Hela laget och hela Delfinenpubliken är överlyckliga.

Men media förlåter inte att vi eliminerade Djurgården och alla matcher i semifinalen de skulle se på Hovet. Så kvar efter detta blir mantrat bland s k journalister: Luleå är så trååååååkiga.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Så gick det till.

Luleå spelade en hockey som imponerade och hyllades och lagets energi och offensiva krafter beundrades.

Till dess att vi hotade att slå ut kelgrisen Djurgården, att de s k experternas tips om DIF som svenska mästare skulle komma till skam.

Då hittade Ros på att vi var tråååkiga och de övriga kretinerna hände på.

Skitsnacket lever fortfarande kvar och t o m bland våra egna supportrar börjar man tänka att eftersom de skriver så hela tiden är det väl sant? Vi är tråkiga?

Intressant att se hur de skickliga journalisterna får till det. Det kan t ex vara att börja med att förklara att Luleås trååååkiga hockey innebär att inga åskådare längre vill se på hockey. Det är ett hot mot hockeyn, juh! 

Och för att "bevisa" det tar man fram fakta och visar att Köplustan förlorar massor av publik, Gnaget förlorar massor av publik, ALLA förlorar massor av publik! Utom MooDoo, som är så roliga. Och - tillägger man med allra typsnittet: Luleå har ökande publiksiffror.

Så då har man "bevisat" hur tråkiga Luleå är och att folk slutar gå på hockey i Fjollträsk och i Göttlabörrrg. Och det är Luleås feeeel! kvifer media.

Vän av ordning vet förstås att publiken i Fjollträsk och i Göttlabörrrg är upptagen med kampen i allsvenskan i sparkboll och har inte råd och intresse bevaka båda sporterna till dess sparkbollen är över. Men media "vet" inte det. De "vet" ju att allt är Luleås fel. som är så trååååkiga att de 'är ett av två lag som har ökande publiksiffor....

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Imponerande, Sven! Helt suverän beskrivning av vår uppståndelse från det nästan döda. Tänkte bara hjälpa till att illustrera de där sista sekunderna av den där djurgårdskvarten med en liten film från läktarhåll.

www.youtube.com/watch?v=CM-Tewh7cRc&feature=endscreen&NR=1

Kommentera