Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1538895

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: "imorron blir det förlust. Allt är upplagt för det. Vi är egentligen är inte så jävla bra som vi verkat vara i de senaste matcherna. Jag kommer som vanligt att vara där och se ELÄNDET live."

Kul att ni Luleåfans fortsätter att stötta erat topplag (5000 i snitt=uselt). Är alla så jävla pessimistiska där uppe!? Är det mörkrets fel!?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

90Steen_: Om det vore såväl, om det vore så att vi bara var pessimistiska. Men tyvärr är vi snarast realistiska, och det efter att ha blivit visa av skadan. Om vi mötte HV, Skellefteå eller annat kunde det känts bra inför match. Men icke. Vi möter Timrå. Brrr....

Folk har många åsikter om Luleå Hockey i år. Även om allt fler tagit av sig hatten och bugat efter senaste matcherna brukar belackarna vanligen förklara att vi gör för få mål och slpper in för få mål.

Men har de noterat Timrå? Bara Luleå, Schleffte och Warulfven släpper in färre mål än Timrå. Och alla lag gör fler mål än Timrå. Ett "normalt" resultat mellan Luleå och Timrå borde väl vara 0-0 och straffar om bonuspinnen, precis som senast. Och när det kommer till straffar är det ju något som Luleå är specialister på. Vid sidan av Klasen har vi bl a också Hirso, som gjorde stor succé i för Timrå för någon säsong sedan och är en straffskytt av Youtubeklass, dvs mellan Klasen och Omapk, typ. Så, allt talar då för Luleå, och det - att allt talar för Luleå om det blir straffar - talar i själva verket för Timrå. Bogeyteamet kniper straffpinnen. Precis så var det senast vi möttes.

Kommentera