Luleå HF

115851 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1543271

Sv: Luleå Hockey 2012: Vägen mot EU-GLUDet!

zigge: Mora var ett problem. Tror faktiskt vi lyste ut en tävling och de vinnande namnen anspelade på dåvarande ledaren, antingen att han gick omkring i träpjuck eller - och det vann - att han hade en imponerande snedlugg. Kallade vi inte Mora för Luggen? Tror det. Annars fanns ju anspelningar på likheten med glädjeflicka för de mer lättroade, men, eftersom vi alla kunde känna för glädjen i ett lag som tagit sig upp, avstod vi nog från sådana lättköpta. 

Styvben var ju annars synnerligen lämpligt med anspelning på nämnde Styvbens karaktär och eskapader eftersom Djurgårn då hade en ekonomichef som var en riktig marknadsnisse, med fläskkotlettkammad bena och allt, och som brukade hånga med på VM men skita i matcherna för att sitta på barer med pressveck och pressfolk och läppja drajor, medan han föklarade sin vishet....bara för att något senare upptäckas av att ha försnillat klubbkassan som den värste Styvben Starke. 

Jaså, Djurgårns hockey har varit synlig igen? SÄPO får rycka ut, men gissningsvis går de strax unda jordi, som vanligt;-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012: Vägen mot EU-GLUDet!
Sven.Savage: Luggen var ju mitt förslag! Mitt enda (bestående?) bidrag till Forumspråket.  Vad gör föresten Jan Simons nuförtiden?
Kommentera