Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1553974

Olausson och Kihlström lämnar

Ser ut som om #16 sticker till KHL omgående och LHF får 4 miljoner för honom. #5 lämnar efer säsongen. Jag tycker LHF gör rätt, det är alltid lite vanskligt att få människor från syd-och mellansverige att trivas här. Trivs kanske det gör men nätverket är ca 100 mil (minst) bort. Om en spelare inte får till det socialt skall föreningen inte sätta käppar i hjulen för denne. Att ha en generös inställning ger föreningen gott rykte.

En positiv sak är att det är fritt fram för transatlanter. Kandicker har rätt lätt att anpassa sig i norrbotten (Kanada är i månt och mycket ett stort norrbotten) och är proffisonella. Fyll på med unga hungriga AHL-spelare. Hoppas att Osten lyckas med att knyta Thomas Holmström till organisationen. Han borde vara klippt och skuren för att rekrytera transatlanter. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Olausson och Kihlström lämnar

Hannu Neimi: Ja släppa den enda spelaren som kan producera i Rönnken-hockeyn känns ju vettigt tänkt.

Vi har plussat 13 mille dom två senaste åren och ändå har man inte värvat direkt något annat än från allsvenskan. Så Olausson ersättare lär vi hämta där även denna gången. Problemet nu är att vi inte är ensamma om att värva från allsvenskan så nu är det vi som får andrahandssorteringen därifrån(läs Persson, Fogström och Jakobs).

Spelare som varken har talang eller andra förutsättningar att bli något annat än utfyllnadsspelare.

Kommentera