Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1561087

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Tredje period nu och Köplustan sätter 3-1 efter en vacker prestation av Dicken Axelsson som dolt sätter ett sidledspass där en annan Lusta kan klappa in målet bakom Berguven som inte har någon chans att hinna med efter Dickens fina prestation. Lite fortsatt spänning då, skulle Lustan sätta 3-2....men så kommer det! 

Ett vackert pass och ett vackert genombrott av Linus Klasen som får åka ensam mot Hudacek och fintar upp Hudacek till korvkiosken på läktaren innan han hänger 4-1 SKITSNYGGT!

I den gävliga staden fortsatt 1-3 och Pölsan är knäckt.

Kamp i Karlstad där Ulfven-Pungen fortfarande står 0-0. Överraskande eftersom Ulfven verkar ha vetat väl hur man neutraliserar lulelinan + kalleballa hos Pungen för att avgöra  mot övrig Pung.

Jag har ett Ulfvafönster öppet; ja, jag har alla matcher öppna i olika fönster - men Karlstadsmatchen i hopp att få se Ole Kristian Tollefsen mot Lee Goren. Tyväss är de inte på isen samtidigt så ofta. Nollan Goren kör en tredjelina medan Tollefsen i förstafemman används för att nautralisera lulelinan + kalleballa. Men man hpppas på något sätt... 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:vi gör tydligen mål idag. O Fogtström är het. Trots bagdad-Rob kallade honom för Crosby.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Mycket oväntat tar Pungen ledningen med 0-1 i Karlstad. Ett skott nästan helt från sidan och Salak står helt rätt täckande hela målet men skottet går ända in, helt obegripligt.

Pölsan har lyckats få in 2-3 i PP. Fem minuter kvar i den "ödesmatchen".

Luleå har fortsatt 4-1 på Köplustan och det känns kassaskåpssäkert.

Kommentera