Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1572357

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Luleå i semifinal, och mot hiskliga Warulfven. Nå, det har vi många dagar på oss att analysera.

Kvalserien lirar idag och når halvtiden. Efter dagens matcher leder Öret på 13p före Leksand på 12 p, och sedan ett hopp ned till Timrå på 6p. Timrå lirar dock hemma just nu mot Rögle - fast efter 7 minuter har Röhle 0-3. Vinner Rögle matchen har de också 6p dvs Öret och Leksand har då tagit ett järngrepp om elitserieplatserna.

Visst, det kan - och kommer nog att ändras - men lagen har ju riktigt bra läge nu. Ta t ex Öret - de har vunnit allöt, allt, allt förutom att de förlorade första matchen på straffar, borta mot Timrå. Känns som nästan klart att det spelas Elitseriehockey i Örebro nästa säong. Detsamma borde ju kunna sägas om Leksand, men vis av skadan - det laget kan vika ned sig när det nästan inte är möjligt - får vi bänta och se.

Undrar hur Wennergren - Leksandsrunkaren -känner det nu? Så snart han fått hybris har nemsis klippt till i nästa match där Leksand torskat big time. När kommer han med nästa Leksandsslick?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Jasså ser man på herren har sitt egna kvartssamtal ang domarna den var saknad*LOL*

Snart dags för ta grepp på La Familia och warulfen!

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Fjärde semifinalplatsen under 2000-talet. Jag tycker vi är värda att häckla Glennarna. Jag tog mig friheten att sätta musik åt din text. Om det nu skulle strömma in stimpengar får vi väl försöka lösa det på nåt sätt. Men vi är i semi
www.youtube.com/watch?v=2rCIu4D__o0 
Kommentera