Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1572788

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Ja jag lackade oxo ut på Tommy Åström, jävla AIK pajjas! Enligt honom så skulle ju målet solklart dömts bort. Och som du säger, han tog fan upp det i varje läge han kunde under 2'a och 3'e perioden när han kommenterade.

Sen gör Wikegård ett verbalt självmål när han står i uppsnacket inför match 6 och säger att målet skulle dömts bort. Pinsamt!

Sen att domarbasen sett situationen på video efter matchen från alla möjliga vinklar och vrår och sen sagt att det är ett godkänt mål, domarna på isen tar rätt beslut. Det bryr sig inte C-more maffian om, dom vill ju att Fuskelunda skall vinna. Jag har alltid tyckt att både Arto och tomas har vart "bästa" bisittande experterna, men dom har vart pinsamt pro-frölunda i denna serien. Abbot får in klubba in under visiret och börjar blöda, Arto tycker det var ju ingenting. Hallå?

Njuter som fan över att Petter Rönnqvists guldkalv Wesslau silat in puck efter puck i slutspelet och alla Petters klyschor om hur viktigt det är att ha en förstemålis som man skall spela i ur och skur fått sig en rejäl käft-smäll. Nu är det bara hoppas att hans nästa gullegris (Salak) rasar ihop oxo så blir det total succe. Plus att Mordor har ju varvat keepers oxo i matchserien mot BIF, det måste svida som fan för honom.

I övrigt vart man ju lack på att i studion så var dom så irriterade på att Frölunda gjort en så dålig första period så det inte blev mer spännande. Den var nästan så dålig så dom ville att den skulle spelas om så att Fuskelunda skulle ha en chans å få vara med i matchen resultatmässigt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
HokkZorz: C-more, 4:an på sin tid och även femman gullar alltid med storstadslagen. Anledningen är att de lockar tittare. Blir svårt för de komersiella bolagen ett tag framöver. AIK blir knappast ett topplag de närmsta åren. Fuskelunda har ytterligare ett alternativt smeknamn-skuldelunda. DIF är på väg mott det allsvenska mittenträsket.
Kommentera