Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1572877

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
HokkZorz: C-more, 4:an på sin tid och även femman gullar alltid med storstadslagen. Anledningen är att de lockar tittare. Blir svårt för de komersiella bolagen ett tag framöver. AIK blir knappast ett topplag de närmsta åren. Fuskelunda har ytterligare ett alternativt smeknamn-skuldelunda. DIF är på väg mott det allsvenska mittenträsket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Som sagt, det har varit kvalserie ikväll, rond 6/10 och Öret imponerar vidare: spöar Tälje idag och även Leksand går fullt. Nu har vi:

1. Öret       +9  16p
2. Leksand +12  15p
3. Timrå      -2    9p
4. Rögle      -3    6p
5. Västerås  -5    5p
6. Tälje      -11   3p

Känns ju helt klart redan? Leksand och Öret ska tappa >6p på fyra matcher mot Timrå, och 9p eller mer mot övriga. Visserligen har kvalserien ofta sett många oväntade omkastningar när Leksand, Skellefteå eller Malmö plötsligt bara dött, men jag gissar att det inte blir så i år. I nästa match har vi Timrå-Leksand samt Rögle-Öret. Vinner bortalagen där är ju Öret redan klara även i teorin, och Leksand förstås också fast i praktiken. 

Men...vinner hemmalagen så....kanske de två i topp börjar vackla. Ja, vi får väl vänta på att den feta zebran visslar innan det är klart. Men det ska väl vara Timrå i så fall, Rögle - som gick upp på ett bananskal är väl ändå ute nu.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

HokkZorz och Hannu: Jepp, Åström är en orm i fårakläder. Överlag ger han ett professionellt intryck men plöstligt lyser det igenom att han är inget annat än en expert på stavhoppning som kvoterats in att köra hockey och då plötsligt ska vara "expert".

Jag fick för mig att han var gårdare under kvarten för några år sedan då han hyllade DIF så det var fånigt, samtidigt som han förföljde Luleå och förklarade att se målarfärg torka var mer underhållande.

Men kanske han bara är Fjollträskvänlig? 

Håller med om att alla hockeykanalerna hela tiden mest ids åka ned till Fjollbollen eller Hovet för att sända match och sedan förklarar de att "marknaden krääääver det" så de kan sända reklam till köpstarka Fjollträskbor. Det är bara skitsnack, förstås. De kör den stil de lärt sig vid Stureplan och skiter högaktningsfullt i vad folk verkligen tycker. 

Värst illa däran är förstås Wenermalm men får han upp sitt favvolag nummer ett nu - Leksand - kan han köpoa nya kalsonger och ösa på värre än tidigare...

Kommentera