Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1577127

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Salcin: Nu såg jag bara delar av matchen igår men har sett dom 2 tidigare och rätta mig om jag har fel men visst fan spelade Luleå tuffare mot fbk?!
Personligen tycker jag Luleå har spelat precis så som saik vill ha det, rätt avaktande och Inge fulspel alls (nästan), saik är inget bättre lag än fbk men Luleå körde ju ordagrant över fbk, man pangade på, Hedman försökte döda Ole Kristian i varje byte och abbottarna var sådär jävla irriterande bra i varje närkamp, nu spelar man rakt i saiks händer?!?

Finalserien känns naturligtvis körd men va fan åka ut mot lillebror med 4-0 i matcher är knappast acceptabelt, fan detta kommer ju Skellefteåborna psyka er för i 10 framöver, nä ta nu för fan å gör lite matchserie av dehär nu och rädda lite av hedern!

Lycka till

Heja luleå
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hm, vad säger man? Jag har tjatat om att vi skulle få Vinnerborg/Rönnmark som domare så att det blev bra dömt. 

Så får vi dessa och de kommer loss med politiskt dömeri. Anton Hedman blir crosscheckad bakifrån mot SkAIK-vakten, blir omkullslagen av fortsatta cross i ryggen och SkAIK-äcklet fortsätter cross Anton i nacken när han är fälld.

Hur lång utvisning blir det? Bara två minuter. På Hedman! Han åker för interference, antagligen för att ha skadat den klubba han ryggade på 6-8 ggr.

Och sedan fortsätter domarna, tar ut sammanlagt 3 lulespelare på <5 minuter; efter allt tydligare filmningar från SkAIKare. Sista, som ger SkAIK 5 mot 3 är så uppenbart filmad att det är pinsamt och hemmapubliken som får se det hela i repris blir skitförbannad.

Men SkAIK som får spela 5 mot 3 i >1,20 är uruselt i PP.

Tänk, så jag ropat efter dessa domare, men så blir det så här.

Nu kommer SkAIK att gå ner alla som extravakter bara för att döda match. Eftersom de kopierat vårt försvarsspel och t o m gör det bättre än vi, inser man att det är kört. Ini helvitte kört.

Men...3-0 är ju det svåraste läge som finns i hockey...

Kommentera