Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1595531

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Rosa tröjor?

Jag ber att få anmäla min "förvåning"?

Men den större frågan: zebrorna - för vi har ingen domare på isen och allra värst är linjedomarna (ursäkta alla riktiga linjedomare) - som är fullkomligt värdelösa, som vore de köpta. 

FY FAN!

I slutet av första perioden gör man en monumental blunder som inte ens mina döda mormor skulle göra. En MooDooist är offside två meter i fem sekunder men linjedomaren som har som huvudsakliga uppgit att upptäcka det totabommar och en MooDooist får två starka målchanser. Olle prtesterar hos doaren och... ÅKER PÅ TIO MUNITERS PERSONLIGT STRAFF!

Helt j-a sjukt.

Sedan ett småbråk mellan Abbott och en MooDooist och helt klart för alla att om någon ska åka ut är det MooDooisten som gripit tag i Abbottens klubba och håller den under lång tid. Vore man snäll skulle man accepterat dubbelutvisning. Men vad händer?

Utvisning på Abbott!

Fy fan. Och naturligtvis sätter MooDoo 1-0 i efterföljande PP.

Jag har inget emot att det är tjafsigt. Däremot har jag inget gillande av "domare" som saboterar förutsättningarna för lagen att avgöra matchen. Och här har zebrorna skämt ut sig rejält, fy fan!

Nu hittar zebrorna nästa utvisning på en lulespelare, robin jonsson - samtidigt som de blundat för allt från hemmalaget.

Jag har helt klart accepterat att vi förlorat match när motståndarna är bättre eller när vi har motflyt; sådan är hockeyn. Men inkompetenta zebror som - som vanligt - dömer efter vad hemmapubliken ber or?

Finns bara ett ord för dessa skitsövlar som har betalt för att döma rättvist. FY FAN!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Tre märkliga domslut varav ett av dem (offsiden) var helt horribel. Rosa mot gult känns väldigt...ovanligt. Tycker Modos tröjor liknar BIK:s då det begav sig
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:cancer i all ära men rosa hockeytröjor AVGÅ
Kommentera