Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1610536

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tror att det här lutar åt tre poäng...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Anders Klang  och alla: Ja, det är märkligt att Pungen tappat så pass. 

Vi har ju länge rejält opassat lag som Läjkers, Lustan, HB 1-7 och Pungen. Mot dessa lag har vi nästan konsekvemt hämtat tre pingar.

Men Lustan har skärpt till sig att junisarna lyder Rönnberg och hjälper till i försvaret över hela isen och jagar på motståndarna. D v s de har också hängt på den hockey som Luleå varit initiativtagare till och nu kämpar ofta det forna lat-laget Lustan och framgångarna har kommit.

Läjkers har en liknande men dessutom intensiv chanspasshockey och kämpar och  kör så det ryjer. Lite som Timrå spelade för några år sedan då Timrå var som bäst. Imponerande att Hallam fått spelarna till det med så många utländska invärvade.

HV...ja, de är ju på dekis. Köper in allt som rör sig, öser ut miljoner och lyfter delvis, men blir inte riktigt konkurrenskraftiga. Däremot fixar de kontraktet och får väl vara nöjda med det.

Och så var det Pungen... under lång tid av säsongen extremt starka offensivt. Men samtidigt svaga bakåt och det lag som sätter press på Pung vinner vanligen. Släpper man ut en spritt språngande Pung krossas man däremot. 

Men nu verkar Pungen ha tappat det mesta och swinging Melin är helt impotent att fixa det.

Lite jobbigt att Läjkers och Lustan gåt så bra för visst vore det ball om vi kunde ta en plats två och hoppas att HV respektive Pung fixar åttondelen mot t ex Trottoar och helst Ulfv. I så fal kunde vi få ett av dessa lag i kvart som uppvärmning för att sedan behöva fixa en semi för att nå Schtaan i final igen.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Anders Klang: man vet aldrig. 4 snabba så är det match igen.
Kommentera